Kiinteistönhoitaja | Tekninen kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Kiinteistönhoitaja | Tekninen kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kiinteistöpalveluala on kasvava ala, jossa monipuolisia töitä riittää tulevaisuudessakin!

Kiinteistönhoitajan ammattitutkinnolla syvennät kiinteistönhoidon osaamistasi. Kiinteistönhoitajana olet avainasemassa kiinteistön kunnossapidon ja toimivuuden takaamisessa. Koulutuksen myötä saat parhaat valmiudet toimia monipuolisissa kiinteistönhoidon tehtävissä kiinteistönhoitajana (AT) tai teknisenä kiinteistönhoitajana.

Koulutus antaa sinulle monipuolisen ja vankan osaamisen alan vaativimpiin työtehtäviin kuten LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon tai kiinteistön toimintakunnon ylläpitoon.

Voit rakentaa tutkinnosta työhösi sopivan kokonaisuuden ja perehtyä niihin osa-alueisiin, jotka palvelevat ammatillista kehittymistäsi parhaiten.

Kenelle?

Kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto sopii sinulle, jolla on jo alan aiempaa koulutusta tai työkokemusta. Ala sopii itsenäisyyttä ja vastuuta kaipaavalle tekijälle.

Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa. Lisäksi koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa. Teoriakoulutuksen voit aloittaa heti oppisopimuksen solmimisen jälkeen.

Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta sekä työnantajalle että työntekijälle.

Käytännön toteutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on pääsääntöisesti 2 kertaa kuukaudessa klo 12 – 16 (kesä- ja joululoman aikana ei opetusta).

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönhoitaja | Tekninen kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönhoitaja | Tekninen kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Kiinteistönhoitaja | Tekninen kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kiinteistönhoitaja | Tekninen kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)