Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo


Koulutuksen hyödyt

Tule vahvistamaan esimiestaitojasi!

Opi uutta ihmisten johtamisesta, vahvista esimies- osaamistasi. Löydä monimuotoisen työyhteisön mahdollisuudet, erilaisten ihmisten vahvuudet.

Muuta haasteet voimavaroiksi, innostu ja onnistu!


Koulutuksen sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon opinnot tarjoavat sinulle osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Parannat myös viestinnällisiä valmiuksiasi ja opit kehittämään paremmin työryhmäsi toimintaa.

Lähiesimiehenä olet työntekijän lähin tuki ja motivaattori, mutta samalla työnantajan oikea käsi. Näiden lähiesimiestyön ominaisuuksien yhdistäminen voi joskus olla haastavaa ja näihin tilanteisiin koulutus tarjoaa työkaluja.

Koulutuksesta saat erityistä osaamista asiakkuuksien vahvistamiseksi, toiminnan kannattavuuden parantamiseksi ja henkilöstötyön kehittämiseksi omassa työryhmässä. Lähiesimiestyön osaamisen vahvistaminen ei ainoastaan helpota työtäsi vaan heijastuu koko työryhmäsi työskentelyyn.

Valmennuspäivissä käydään läpi päivittäisen työn ohjaamista tukevia aiheita, esimerkiksi monimuotoisten ryhmien johtamista, erilaisia viestintämuotoja ja – tilanteita ja esimiestoimintaan liittyviä säädöksiä. Lähestymme valmennuspäivissämme työelämän haasteita ratkaisukeskeisesti ja uusia toimintatapoja etsien.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osat ovat:

Pakollinen osa:

 • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset osat (valitset kaksi nykyiseen työtehtävääsi sopivaa vaihtoehtoa)

 • Asiakassuhteiden hoito
 • Toiminnan kannattavuus
 • Henkilöstötyö
 • Kehittämissuunnitelma

Tutkinnon perusteiden lyhyet kuvaukset

Tutustu Lähiesimiestyön ammattitutkinnon tutkinnon perusteisiin


Käytännön toteutus

Valmennuspäiviä on noin kymmenkunta koulutusohjelman aikana. Valmennuspäivät ovat arkisin klo 9-16 Porvoossa. Valmennuspäivissä käydään läpi esimiestyön eri osa-alueita. Tällä hetkellä valmennuspäivät toteutetaan verkossa Teams-yhteydellä.

Esimerkkejä valmennuspäivien aiheista:

 • Tavoitteellinen johtaminen
 • Itsensä johtaminen ja Belbin analyysi
 • Työhyvinvointikorttikoulutus (Työturvallisuuskeskus)
 • Ratkaisukeskeinen työyhteisö

Koulutus voidaan järjestää

 • Maksuttomana oppisopimuskoulutuksena. Lisätietoja sivun alaosassa.
 • Valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 395 euroa. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava (Laskutus 1 tai 2 erässä)
 • yrityskohtaisena koulutuksena sovittuun hintaan

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutuksen hakeutumisvaiheessa kartoitetaan osaamisesi ja työnkuvasi suhteessa tavoitteena olevaan tutkintoon. Tärkein valintakriteeri on nykyinen työtehtäväsi. Lisäksi sinulta odotetaan aikuisopiskelun luonteesta johtuen kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Linkki hakeutumiseen löytyy tältä sivulta. Hae mukaan ja olemme yhteydessä sinuun. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esimies tai siirtymässä esimiestehtäviin. Haluat kehittyä lähiesimiehenä, ja haluat kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa.

Jos sinulla on vankka kokemus esimiestehtävistä, Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto voisi olla sinulle sopiva koulutusvaihtoehto.

Du kan även avlägga examen på svenska. Tag kontakt för mer information: Carla Alapeteri, carla.alapeteri@careeria.fi, 040 193 2357

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvoinnit
Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Valmennuskeskuksen valmennuskurssit – täysin uudet opetusvideot! Pitkällä Online-kurssilla jopa 382 oppituntia opetusta ja 7 harjoituskoetta.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Porvoo täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: