Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
9.1.2023
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala

Lähihoitajana teet tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto auttaa sinua työllistymään sosiaali- ja terveysalalle. Lähihoitajana teet tärkeää työtä lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon parissa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittanut voi työskennellä erilaisissa varhaiskasvatuksen, kotihoidon, lapsiperheiden sekä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon avohoidon sekä laitoshoidon työtehtävissä. Työpaikat voivat olla julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös yrittäjänä.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa!

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, jos olet suorittanut Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osat Kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen. Koulutus sopii myös sinulle, joka olet jo valmis lähihoitaja, mutta haluat vaihtaa osaamisalaa ja oppia uutta. Huomioithan, että koulutus sisältää vain osaamisala opinnot.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päivä/monimuoto koulutuksena. Lähiopetuspäiviä on 1-3 arkipäivänä viikossa klo 9.00-15.00. Etäopinnot toteutetaan verkkoalustoilla. Koulutukseen sisältyy lisäksi oppimistehtäviä sekä työelämässä oppimista työpaikoilla.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)
}