Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Opiskele lähihoitajaksi omassa työssäsi

Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalalla, mutta sinulla ei ole vielä alan tutkintoa? Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta saat lisäoppia toimia työssäsi lähellä ihmistä. Lähihoitajana teet tärkeää ja merkityksellistä työtä eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa olevien ihmisten parissa aina lapsista ikääntyneisiin.

Kenelle?

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon oppisopimuskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo alalla ja haluat suorittaa tutkinnon. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.

Käytännön toteutus

Koulutukseen sisältyy opiskelua oppilaitoksessa ja verkko-oppimisympäristöissä, oppimistehtäviä sekä opiskelua omissa työtehtävissäsi.  Huomioithan, että osallistuaksesi oppisopimuskoulutukseen sinulla tulee olla alan työpaikka, jossa sinulla on työtunteja vähintään 25 tuntia viikossa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)