Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
marker Hakuaika käynnissä
   
Porvoo
Aikuiskoulutus ja monimuotokoulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto

Leipuri-kondiittori valmistaa kahvi- ja ruokaleipiä sekä konditoriatuotteita kuten kakkuja ja muita leivoksia. Työpaikkana voi olla leipomo, konditoria, teollisuusleipomo, kahvila, suurtalous- ja ravintola-alan toimipiste tai pitopalveluyritys.

Leipomossa työskennellään paljon käsillä, ja teollisuusleipomoissa hyödynnetään myös paljon teknologiaa. Leipuri-kondiittorin opinnot ovat hyvin käytännönläheisiä. Tuotteiden valmistamisen lisäksi opintojen aikana omaksutaan mm. laatutietoinen ja hygieniavaatimusten mukainen työskentelytapa.

Automatisoitumisen myötä alalla on kysyntää erityisesti ammattitaitoisille työntekijöille, jotka hallitsevat automatisoidun teollisuusprosessin ja uudet tekniikat.

Careeriassa opiskeleminen maistuu hyvältä ja tarjoaa eväitä työurallesi!

Kenelle?

Koulutus on suunnattu leipuri-kondiittorin työtehtävistä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus sopii sinulle, jolla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito. Lisäksi pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn. Leipuri-kondiittorina yhteistyötaidot  ovat tärkeitä, samoin kuin reippaus ja energisyys. Työssä onnistumisen kannalta avainasemassa on täsmällisyys ja ripeys.

Käytännön toteutus

Opiskelu elintarvikealalla leipuri-kondiittoriksi koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)