Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillisen tutkinnon osat
Ei arviointeja

Lentokoneen matkustamon työtehtävät | Matkailupalvelujen ammattitutkinnon osatutkinto

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Lentokoneen matkustamon työtehtävät | Matkailupalvelujen ammattitutkinnon osatutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Matkailupalvelujen ammattitutkinnon osatutkinto sopii mainiosti sinulle, joka työskentelet jo lentoalalla matkustamon työtehtävissä. 

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet lentokoneen matkustamossa, haluat kehittää osaamistasi ja saada olemassa oleva osaamisesi näkyville osatutkintotodistuksella

Käytännön toteutus

Koulutus on monimuotoista ja opetus suomen kielellä. Koulutus toteutetaan oppisopimuksella omassa työssäsi tai työsi ohella omaehtoisena koulutuksena henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Alan työpaikka on edellytys koulutuksen suorittamiselle. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lentokoneen matkustamon työtehtävät | Matkailupalvelujen ammattitutkinnon osatutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lentokoneen matkustamon työtehtävät | Matkailupalvelujen ammattitutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu