Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on uusi laaja-alainen tutkinto, jossa yhtenä valittavana osaamisalana on henkilöstöhallinto.

Koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen avulla päivität ja laajennat strategista HR/HRD -alan osaamistasi. Saat uusia välineitä HR prosessien analysointia ja kehittämistä varten. Vahvistat osaamistasi vuorovaikutustaidoissa ja esimiestyön tukemisessa. Saat osaamisestasi tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon.


Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissä käydään läpi henkilöstöhallinnon työtehtäviin ja muuttuviin työelämän tilanteisiin liittyviä teemoja. Tavoitteena on löytää uusia toimintamalleja oman osaamisen ja työyhteisön kehittämiseksi. Koulutuspäivien teemoja ovat esimerkiksi:

 • Itsensä johtaminen (sis. Belbin tiimiroolianalyysi)
 • HR prosessit strategian tukena
 • Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • Muutosjohtaminen
 • Työlainsäädäntö
 • Palvelumuotoilu henkilöstöhallinnossa
 • Työhyvinvointikortti®
 • Monimuotoinen työyhteisö
 • Kehittämisprojektin suunnittelu ja johtaminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, henkilöstöhallinnon osaamisalan tutkinnon osat ovat:

Pakollinen osa

 • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

Valinnaiset osat (valitset kaksi, työtehtäviisi sopivat vaihtoehdot)

 • Henkilöstötyö
 • Henkilöstön osaamisen kehittäminen
 • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen
 • Työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen
 • Toiminnan ohjaus ja mittaaminen
 • Hankintojen suunnittelu ja toteuttaminen

Käytännön toteutus

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään oman osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Rakennat yhdessä vastuukouluttajan kanssa yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja tutkintopolun.

Koulutuspäiviä on noin kerran kuussa ja ne toteututaan verkossa Teamsin kautta, koronasta johtuen.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutuksen hakeutumisvaiheessa kartoitetaan osaamisesi ja työnkuvasi. Tärkein valintakriteeri on nykyinen työtehtäväsi. Lisäksi sinulta odotetaan aikuisopiskelun luonteesta johtuen kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hakemuksesi saavuttua vastuukouluttaja on sinuun yhteydessä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena opiskeluna. Oppisopimusrahoitteisena koulutus on opiskelijalle sekä hänen työnantajalleen maksutonta, omaehtoisen koulutuksen opiskelijamaksu on 550 €, jonka voi maksaa 1 tai 2 erässä.

Erikoisammattitutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea myös Työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä (400 euroa, pitää olla vähintään 5 vuoden työhistoria). Tästä löydät lisätietoa osoitteesta www.tyollisyysrahasto.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Henkilöstöhallintoon suunnattu Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit HR/HRD asiantuntijana tai esimiehenä ja haluat vahvistaa osaamistasi työ- ja palvelussuhdeasioissa sekä vuorovaikutustaidoissa. Tutkinto suoritetaan näytöillä omissa työtehtävissä, joten sinulla tulee olla alan työpaikka.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, Henkilöstöhallinnon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: