Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutusaika

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutusaika

Perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi antaa hyvät tiedot ja taidot tulevaisuuteen. Ajasta ja paikasta riippumaton opiskelu pääosin verkon kautta antaa opinnoille ihan uusia mahdollisuuksia.


Koulutuksen sisältö

Tutkinnon suorittajalla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Hän toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoituu ammatillisesti. Hänellä on perusvalmiudet yrittäjyyteen ja valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneella on valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen. Opiskelija voi valintojensa pohjalta hankkia osaamista esimerkiksi seuraavilta alueilta:

  • asiakaspalvelu, myynti ja palvelumuotoilu
  • kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja reskontran hoitaminen
  • kirjastopalveluissa toimiminen
  • projektissa toimiminen ja tapahtumatuotanto
  • markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto
  • henkilöstön tukipalvelut ja logistiikkapalvelut
  • finanssipalvelut ja asiakkuuksien hoitaminen
  • yritystoiminnan suunnittelu ja yrityksessä toimiminen

Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Perustutkinnon suorittaminen mahdollistaa monipuolisesti yrityksen tai muun organisaation työtehtävissä toimimisen. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelun ja myynnin, markkinointiviestinnän, palvelumuotoilun, talouden, toimisto- tai kirjastopalvelujen tehtävissä erilaisissa organisaatioissa.

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/rakenne


Käytännön toteutus

Opinnot ovat pääosin eri tavoin toteutettuja verkko-opintoja. Mukana on itseopiskeltavaa verkkomateriaalia, ryhmätöitä, verkkoluentoja sekä myöskin erilaisia oppimistehtäviä. Verkko-opinnot vaativat sinulta toimivan tietokoneen ja internet-yhteyden sekä kokeiluhalua erilaisiin verkkosovelluksiin. Meiltä saat tarvittaessa webkameran ja kuulokkeet/mikin lainaksi opintojen ajaksi. Sinun ei tarvitse olla tietotekniikan mestari opintoja aloittaessasi. Sovellusten käyttöön on ohjeet ja opastamme niissä.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opintojen alussa jokaisella opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Siinä käydään läpi aiemmin hankittu osaaminen, mitä osaamista tarvitset tutkinnon suorittamiseksi, miten työssäoppiminen totetuu ja sekä mitä osioita tutkintoon kuuluu.

Omaehtoinen koulutus eli valtionosuusjärjestelmän piiriin kuuluva koulutus (vos): Tämä koulutusmuoto ei ole sidottu työpaikkaan. Tutkinnon saamiseksi tulee kuitenkin olla harjoittelu/työpaikka, jossa työssäoppiminen tapahtuu.

Oppisopimuskoulutus: Opiskelija hankkii itse työpaikan tai se voi olla nykyinen työpaikka. Työpaikka maksaa opiskelijalle työehtosopimuksen mukaista palkkaa, työtunteja pitää olla viikossa keskimäärin 25 h. Käytännössä jos sinulla on koulutukseen soveltuva työpaikka, johon oppisopimus voidaan solmia sekä opiskeluun soveltuvat valmiudet, on sinulla opiskelupaikka varmistettu.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Opiskelijat valitaan haastattelujen perusteella.

Hakijapäivät:

4.11. 11.11. 8.1.2020 9.1. 27.1. 28.1. 24.2.

Aloituspäivät:

18.11. Helsinki 25.11. Porvoo 20.1. 2020 Helsinki 21.1. Porvoo 3.2. Porvoo 10.2. Vantaa 9.3. Helsinki

Liiketalouden opinnot siis kiinnostavat ja toteutustapa?

Hae Merkonomiksi verkossa -koulutukseen!


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Talous- ja toimistopalvelut,Kaupan ja myynnin ala


Koulutusaika

831 VOS, Ammatillinen peruskoulutus


Koulutusaika

Nani.Antvuori@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

33215/25 Verkko


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus soveltuu peruskoulun tai ylioppilastutkinnon suorittaneille aikuisille, jotka haluavat kehittyä työssään.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!