Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
8.8.2019
marker Hakuaika käynnissä
   
Vantaa
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Hei sinä nuori vasta peruskoulusta valmistunut! Oletko kiinnostunut liiketoiminnan alasta ja sinulta puuttuu alan ammatillinen tutkinto? Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle hyvät eväät tulevaisuuteen!

Koulutuksen tavoitteena on, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Pystyt toimimaan digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoitumaan ammatillisesti. Saat perusvalmiudet yrittäjyyteen ja valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on Liiketoiminnan perustutkinnon, merkonomin suorittaminen. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Pakolliset tutkinnon osat: • Asiakaspalvelu • Tuloksellinen toiminta • Työyhteisössä toimiminen

Tutkintoon sisältyy 90 osaamispistettä valinnaisia ammatillisia tutkinnon osia, joiden valinnassa voit huomioida omat uratavoitteet.

Valinnaiset tutkinnon osat yhteensä 90 osp • Asiakkuuksien hoitaminen, 30 osp • Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto 30 osp • Myynti 30 osp • Palvelumuotoilu 15 osp • Projektissa toimiminen 15 osp • Tapahtumatuotanto 15 osp • Yrityksessä toimiminen 15 osp • Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp

Ytot yhteiset tutkinnon osat 25 osp • Viestintä ja vuorovaikutusosaaminen 11 osp • Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen 9 osp • Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen 6 osp

Linkki tutkinnon perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan opiskelijan tarpeiden ja toiveiden mukaan lähiopetuksena, verkko-opintoina ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena (koulutussopimuksella tai oppisopimuksella).

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen. Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä, jolloin osaamisesi osoitat aidoissa työelämän tilanteissa omalla työharjoittelu-/työpaikallasi.

Tutkinnon suoritettuasi saat tutkintotodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun.

Oppilaitoksen kansainvälisen toiminnan päätavoitteena on lisätä opiskelijoiden tuntemusta eri maiden työkulttuureista ja kehittää myös käytännön kielitaitoa.

Careeriassa opiskelijoille tarjotaan laajasti mahdollisuuksia kv-toimintaan.

Yhteistyöoppilaitoksia on mm. Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Hollanissa, Tsekissä, Saksassa, Ranskassa, Irlannissa, Espanjassa, Portugalissa, Venäjällä ja Virossa.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

• Peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot ja taidot. • Riittävä suomen kielen taito (B1.1)

Täytä hakemus hakulinkin kautta ja liitä hakemukseen opiskelu- ja työtodistukset. Olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Huomioithan, että heinäkuussa tulleet hakemukset käsittelemme vasta elokuun alussa.

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus soveltuu nuorillle opiskelijoille, joilla on liiketalouden alasta kiinnostusta ja jotka haluavat työskennellä markkinoinnin, myynnin, talouden tai toimiston eri tehtävissä ja joilla on halu oppia uutta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haaveissa kauppis?

Onko haaveenasi opiskelu kauppakorkeakoulussa ja työ kaupallisella alalla? Aloita opinnot Turun kristillisessä opistossa!