Logistiikka-alan moniosaaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
6.9.2023
   
Lähiopetus
Kerava
Ammatillisen tutkinnon osat
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Logistiikka-alan moniosaaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto

Logistiikka-alan moniosaaja -koulutus antaa hyvät valmiudet työllistymiseen. Tehtävät ovat monipuolisia: voit tehdä trukinkuljettajan tehtäviä esimerkiksi varastossa tai terminaalissa sekä keräilyn ja lähettämisen varastotehtäviä. Koulutuksen aikana suoritetaan myös erilaisia ammattikortteja.

Logistiikan moniosaajat työllistyvät esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Varasto- ja terminaalitehtäviin
  • Tavaran keräilyyn liittyviin tehtäviin
  • Työntömasto- ja vastapainotrukin kuljettajiksi
  • Tavaran vastaanoton ja säilytyksen tehtäviin
  • Erilaisiin varastologistiikan tehtäviin

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ammatillisen koulutuksen kautta työllistymään ja oppimaan suomen kieltä. Koulutuksessa ei edellytetä hyvää suomen kielen taitoa.

Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta, oppimistehtävistä sekä aitojen, työssä tehtyjen tehtäväkokonaisuuksien dokumentoinnista.

Päiväkoulutuksessa on lähiopetusta arkipäivisin pääsääntöisesti klo 9.00–14.00. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso alan yrityksissä. Työssäoppimis/tutustumisjaksot sovitaan myöhemmin.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikka-alan moniosaaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikka-alan moniosaaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Logistiikka-alan moniosaaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikka-alan moniosaaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)