Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Perusopetus
Ei arviointeja

Perehdyttäjän ohjaustaidot -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Perehdyttäjän ohjaustaidot -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaaminen kuuluvat usein kokeneempien ammattilaisten työtehtäviin. Yrityksen perehdytys- ja valmennustilanteissa kohdataan erilaisia ihmisiä, joiden aiempi osaaminen ja oppimistyylit vaihtelevat suuresti. Perehdyttäjän koulutus antaa eväitä tehokkaan ja ammattimaisen perehdytystyön tekemiseen ja vahvistaa yrityksen ammatillista ohjausosaamista.

Kenelle?</h2> 

Koulutus sopii sinulle, joka haluat vahvistaa valmennus-, perehdytys- ja ohjaustaitoja ja jos työtehtäviisi sisältyy perehdyttämistä ja työnohjausta.

Käytännön toteutus 

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Hyödynnämme Moodle -verkko-oppimisympäristöä ja Microsoft Teams -tapaamisia. Kouluttajamme auttaa ja ohjaa koulutuksessa hankitun osaamisen viemisessä arkityöhön.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perehdyttäjän ohjaustaidot -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perehdyttäjän ohjaustaidot -koulutus | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu