✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Vantaa
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Toimitko palveluohjaajana tai tiiminvetäjänä puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualalla? Kasvata osaamistasi ohjaajan työssä ja kouluttaudu lähiesimiestyön ammattitutkinnossa! Osaava lähiesimies tuo tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin. Saat koulutuksesta kattavat perustiedot ohjaajan työstä sekä työkaluja oman työryhmän lähiesimiestyön eri haasteisiin.

Kenelle?</h2> 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit palveluohjaajana tai tiiminvetäjänä puhtaus- kiinteistö- tai kotityöpalvelualalla. Koulutuksessa kehityt lähiesimiehenä sekä pääset kehittämään omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa. Koulutus on oppisopimuskoulutusta, jolloin sinulla tulee olla työpaikka jo valmiina.

Käytännön toteutus 

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa klo 9 – 16.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)