Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Uusimaa
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Talonrakennusalan ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään rakennusalan vaativissa ja monipuolisissa työtehtävissä itsenäisesti, ammattilaisen joutuisuudella ja ammattitaidolla. Hallitset myös talonrakennusalan talouden, työn ja työympäristön. Tunnet rakennusalan laatuvaatimukset ja osaat toimia työmarkkinoiden sääntöjen mukaan.


Koulutuksen sisältö

Talonrakennusalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (30 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (120 osaamispistettä).

Valinnaiset tutkinnon osat valitset oman kiinnostuksesi mukaan. Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Talouden, työn ja työympäristön hallinta (30 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Betonirakenteet (0 - 120 osp)
  • Puurakenteet (0 - 120 osp)
  • Muuratut rakenteet (0 - 120 osp)
  • Metallirakenteet (0 - 120 osp)
  • Korjausrakentaminen ja eristykset (0 - 120 osp)
  • Tekniset työt (0 - 120 osp)
  • Muut osat (0 - 120 osp)

Käytännön toteutus

Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutus Careeriassa on työelämälähtöistä ja siitä syystä suuri osa ammattitutkintoon tähtäävästä koulutuksesta toteutetaan rakennusalan yrityksissä. Tutkinnossa vaadittavat näytöt suoritetaan myös rakennusalan yrityksissä.

Kaikilla Careerian kouluttajilla on vankka ammattitaito ja osaaminen alan työtehtäviin, joten saat osaavaa koulutusta ja ohjausta tutkinnon suorittamiseen.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutuksen aloittaminen tapahtuu helpoiten, kun täytät hakulomakkeen ja otat yhteyttä kouluttajaan sähköpostilla/soittamalla ja sovit tapaamisen hänen kanssaan. Kouluttajan kanssa tehdään suunnitelma opinnoista

Rahoitusvaihtoehtoja, oppisopimus koulutus tai voit olla rakennusalan työntekjä ja tulla suorittamaan työn ohessa Talonrakennusalan ammattitutkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talonrakennusalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos sinulla on rakennusalan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot rakennusalan työkokemuksen perusteella. Jos olet maahanmuuttajan, niin kielitaito tulee olla tasolla B1.1.

Tutkinto / todistus

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvoinnit
Talonrakennusalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: