
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu ravintola-alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistaan uudelle tasolle. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.1.
Käytännön toteutus
Opiskelu pitää sisällään lähi- ja verkko-opetusta, itsenäistä opiskelua sekä oppimista työpaikalla. Opiskelua voi olla alan luonteen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jokaisen opintopolku suunnitellaan yksilöllisesti.
]]Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Tutkinto / todistus
Ota yhteyttä
Careeria

Careeria
Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...
Yhteystiedot
Careeria
Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: