Ammattitutkinnot

Terveydenhuollon sihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluide...

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Terveydenhuollon sihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluide...

Ammattitaitoisena terveydenhuollon sihteerinä olet olennainen osa organisaatiossasi ja tuet moniammatillisen työryhmän toimintaa hoitamalla palvelutilanteet asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulla pysyy langat käsissä, pärjäät monipuolisissa ja haastavissakin tehtävissä. Työhösi kuuluu keskeisesti uuden tiedon ja muuttuvien tilanteiden omaksumista, hallintaa ja soveltamista. Teet myös yhteistyötä eri tahojen kanssa. 

Kenelle?</h2> 

Terveydenhuollon sihteerin koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit terveydenhuollon sihteerin tehtävissä ja haluat kehittää osaamistasi, tai olet aikomassa alalle. Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii sinulta alan työ- tai työharjoittelupaikan.

Käytännön toteutus  

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, joka sisältää  lähiopetusta, ohjattua verkko-opetusta, itsenäisesti suoritettavia verkkokokonaisuuksia ja opitun soveltamista omassa työssäsi. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhuollon sihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluide..., voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhuollon sihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluide...? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu