Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Toimitilahuoltajana olet avainasemassa, kun puhtaus on siisti juttu. Toimit erilaissa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan yrityksissä työskennellen siivoojana, laitoshuoltajana, siistijänä tai kerrossiivoojana erilaisia puhtauteen ja asiakastyöhön liittyviä tehtäviä. Joustavuus, ripeys, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat toimitilahuoltajan hyviä ominaisuuksia.​ Valinnaisilla tutkinnon osilla voit syventää osaamistasi esimerkiksi kestävässä kehityksessä tai työelämän digitaidoissa.

Kenelle?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet puhtauspalvelualalla, ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla siivousalan työpaikka.

Käytännön toteutus

Voit suorittaa toimitilahuoltajan koulutuksen joustavasti oman työn ohella. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on kerran viikossa iltapäivisin.  

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)