Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Syksyllä
   
Monimuotokoulutus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Liiketoimintaosaaminen, YAMK

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto vastaa työelämän kehittyneisiin osaamistarpeisiin ja antaa mahdollisuuden tutkintoon johtavaan jatko-opiskeluun ammatillista väylää pitkin. Ylempi AMK-tutkinto rinnastetaan ylempään korkeakoulututkintoon ja se tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Koulutus valmentaa elinkeinoelämän ja julkisen sektorin vaativiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Opiskelu sisältää analyysejä työpaikan kehittämiskohteista, joista saadaan sekä teoreettista että empiiristä tietoa oman asiantuntijuuden kehittämiseen. Centria-ammattikorkeakoulu toteuttaa liiketoimintaosaamisen ylemmän AMK-koulutuksen osittain yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen kesto on noin kaksi vuotta. Kurssien toteutustapa vaihtelee, mutta pääosa opinnoista suoritetaan etäopiskeluna. Tutkintoon sisältyy lisäksi opinnäytetyö, joka tehdään kehittämistehtävänä opintojen loppuvaiheessa.

Ensimmäisen vuoden opintokokonaisuudet:

  • Tutkimus ja kehittäminen 10 op
  • Yrittäjyys ja uudistuva markkinointi 10 op
  • Organisaatiot ja johtaminen 10 op
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen 10 op

Toisen vuoden opintoihin kuuluu henkilökohtaista urakehitystä syventäviä valinnaisia opintoja 20 op, joita tarjoavat Centria-ammattikorkeakoulun lisäksi Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu. Lisäksi opiskelija tekee omiin työtehtäviinsä liittyvää kehittämishanketta opinnäytetyönä 30 op.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 290. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan-, ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
hakeminen.centria.fi

Arvioinnit

Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.