AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | muuntokoulutus | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Kokkola
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Terveydenhoitaja (AMK) | muuntokoulutus | monimuotototeutus

Onko sinulla sairaanhoitajan, ensihoitajan tai kätilön ammattikorkeakoulututkinto ja haluaisit hankkia terveydenhoitajan pätevyyden?

Centria-ammattikorkeakoulun Terveydenhoitaja (AMK) verkkopainotteinen muuntokoulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kasvattaa ammattitaitoasi terveydenhoidon alalla. Vuoden kestävien opintojen aikana suoritat terveydenhoitajaopintoihin vaadittavien teoriaopintojen lisäksi erilaisia harjoitus- ja simulaatiotehtäviä niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Opintojen aikana perehdyt muun muassa imetysohjaukseen sekä rokotustoimintaan. Opintoihin sisältyy myös kliinisiä harjoittelujaksoja, joiden aikana pääset ohjatusti tutustumaan terveydenhoitajan työhön aidossa työympäristössä. Opintojesi aikana tulet saavuttamaan vahvan näyttöön perustuvan osaamisen sekä terveyden edistämisen ja kansanterveystyön ammattitaidon eettisiä taitoja unohtamatta.

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoille modernit opiskelutilat. Opiskelussa hyödynnetään nykyaikaisia opiskelumenetelmiä sekä hoitotyön opiskelijoiden simulaatiotilaa, josta löytyy runsaasti välineitä ja laitteistoa erilaisia kliinisiä harjoituksia varten.

Centriasta valmistuneet terveydenhoitajat ovat terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän terveydenhoidon asiantuntijoita, joiden vahvuutena ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja päätöksentekotaidot. Lisäksi valmistuneilla on hyvät digitaaliset taidot ja valmiudet, ja he kykenevät toimimaan niin itsenäisesti ja ryhmässäkin.

Centria-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajaopintojen sisältö vastaa kansallisen terveydenhoitajaverkoston asettamia tavoitteita ja vaatimuksia. Mukana kansallisessa opintosuunnitelman kehittämisessä on ollut myös Centrian terveydenhoitotyön opettaja.

Kaikilla Centrian terveydenhoidon lehtoreilla on pedagogisen pätevyyden lisäksi terveydenhoitajan tutkinto sekä vuosien kokemus terveydenhoitotyön eri osaamisalueilta. Opettajamme pitävät ammattitaitoaan yllä osallistumalla erilaisiin koulutuksiin sekä kansallisiin tapahtumiin, projekteihin ja työryhmiin

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu