Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Kokkola
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Insinööri (AMK) | tieto- ja viestintätekniikka | päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan koulutuksesta valmistut monipuoliseksi IT-alan osaajaksi, joilla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet. Tieto- ja viestintätekniikka on jatkuvasti kasvava, kehittyvä mutta myös luova ala, jossa pienten yritysten ja jopa yksittäisten henkilöiden on mahdollista kehittää menestyviä tuotteita ja palveluita. Alueellamme riittää mielenkiintoisia työmahdollisuuksia IT-alan asiantuntijoille. Koulutuksemme antaa sinulle valmiudet työllistyä erilaisiin ohjelmistoalan tehtäviin, kuten esimerkiksi ohjelmistokehittäjäksi tai ohjelmistosuunnittelijaksi.

Centria-ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan koulutuksesta saat laajan osaamisen tieto- ja viestintätekniikan alalta. Opinnoissa lähdetään liikkeelle perusteista, joten et välttämättä tarvitse aikaisempaa alan osaamista. Tieto- ja viestintätekniikan insinööriopinnoissa voit syventyä joko ohjelmointitekniikkaan tai tietoliikenteeseen ja pilvipalveluihin. Opinnot antavat sinulle myös vahvan osaamisen insinöörin perustaidoista, luonnontieteistä, kieli- ja viestintätaidoista sekä projektienhallinnasta ja johtamisesta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on noin 3900 opiskelijan ja reilun 300 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Meillä on mahdollista suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu