Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–2 vuotta
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kokkola
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus

Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus | monimuotototeutus

Digitaalisen liiketoiminnan muuntokoulutuksessa (Tradenomi AMK) syvennytään erityisesti taitoihin ja osaamiseen, joita tarvitaan yritysten ja organisaatioiden digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi etenkin digitaalisen liiketoiminnan osa-alueella. Koulutuksesta valmistuneet tradenomit (AMK) työskentelevät esimerkiksi digitaalisen liiketoiminnan kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä.

Opintojen rakenne

Digitaalisen liiketoiminnan tradenomitutkintoon johtava Kokkolassa toteutettava koulutus sisältää opiskelijan yksilöllisen tarpeen mukaan liiketalouden perustaitojen päivittämistä, minkä jälkeen syvennytään henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti digitaalisen liiketoiminnan teemoihin kuten; toiminnanohjaus, palvelumuotoilu, tiedonhallinta ja data-analytiikka, digitaalinen myynti ja markkinointi.

Opintoihin kuuluu 30 op harjoittelua, jonka voi suorittaa opintojen ohessa tai erikseen määriteltynä ajanjaksona.

Opinnot voi opiskella etätoteutuksina, mutta opiskelijan valinnan mukaisesti koulutukseen voi sisältyä päiväopetusta lähiopetuksena tai etäopetuksena iltaisin ja viikonloppuisin. Opintoihin sisältyy myös ajasta ja paikasta riippumatonta verkko-opetusta.

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet soveltuvan korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinnon tai joilla on suoritettuna riittävä määrä (vähintään noin 90 opintopistettä) tutkintoon hyväksiluettavissa olevia opintoja. Koulutus kestää 1–2 vuotta aikaisemmista opinnoista ja työhistoriasta riippuen.

Uramahdollisuudet

Yleisesti Tradenomin tutkinto antaa valmiuksia sijoittua moniin erityyppisiin tehtäviin. Tutkinnon vahvuus ovatkin monipuoliset työllistymismahdollisuudet, eli tradenomit eivät valmistu vain tiettyyn tehtävään tai ammattiin. Tutkinnon monimuotoinen oppiminen tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia. Suurin osa valmistuneista työskentelee yksityisissä yrityksissä erilaisissa liiketaloudellisissa tehtävissä. Myös julkissektorin työpaikoissa on kysyntää tradenomeille. Tehtävät vaihtelevat käytännön suorittavista tehtävistä päällikkötason ja aina ylimmän johdon tehtäviin.

Tradenomeja työskentelee monilla eri tehtävänimikkeillä esim. myynti- ja markkinointitehtävissä, taloushallinnon ja yleishallinnon tehtävissä sekä kehitystehtävissä. Osa tradenomeista haluaa perustaa myös oman yrityksen, mistä meillä on hyviä esimerkkejä. Yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat saavat opintojensa aikana kannustusta ja tukea oman liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Muuntokoulutuksen tavoitteena on kehittää erityisesti opiskelijoiden kyvykkyyttä työskennellä esimerkiksi yritysten digitaalisen liiketoiminnan kehittämistehtävissä, tietojärjestelmien pääkäyttäjänä ja asiantuntijana, asiantuntijayrityksissä palvelun tuottajana ja PK-sektorin palveluliiketoiminnassa. Koulutuksesta valmistuneiden tyypillisiä työtehtäviä ovat: asiakkuuspäällikkö, tuotepäällikkö, controller, toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjä.

Jatko-opintomahdollisuudet

Hankittuasi kaksi vuotta alan työkokemusta tradenomi (AMK) -tutkinnon suorittamisen jälkeen voit kehittää esimies- ja asiantuntijavalmiuksiasi suorittamalla ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon liiketoimintaosaamisen koulutuksessa Centria-ammattikorkeakoulussa. Tradenomin tutkinto antaa hyvän pohjan ja hakukelpoisuuden myös kauppatieteiden maisteriopintoihin eri yliopistoissa ja muissa korkeakouluissa suomessa ja ulkomailla. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Hakukelpoisuus

a) Aiempi soveltuva korkeakoulutututkinto, jonka pohjalta voidaan hyväksilukea vähintään 90 opintopistettä tradenomiopintoihin.

b) Vähintään 90 opintopistettä aiemmin suoritettuja tradenomitutkintoon hyväksiluettavissa olevia opintoja.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 310. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi

Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | digitaalinen liiketoiminta | muuntokoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: