Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotalouden koulutus | insinööri | päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Kokkola
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Tuotantotalouden koulutus | insinööri | päivätoteutus

Tuotantotalous, päivätoteutus

Tuotantotalouden koulutuksessa painotetaan tuotanto- ja toimitusprosessien kehittämistä metalli- ja kemianteollisuudessa sekä metalliteollisuuden tuotteiden kehittämistä. Ammattiopinnoissa perehdytään tuotannollisen yrityksen näkökulmasta asiakaslähtöisten tuotteiden kehittämiseen, niiden suunnitteluun ja valmistukseen sekä tuotannon häiriöttömän toiminnan varmistamiseen. Opintojen rakenne koostuu osaamisperusteisista moduuleista, joista opiskelija voi rakentaa omiin osaamistavoitteisiinsa sopivan opintokokonaisuuden.

Opintojen sisältö ja toteutus

Oppimisessa keskeisessä asemassa ovat ongelmakeskeinen oppiminen ja projektioppiminen. Oppimisen tukena on toiminnan ja talouden hallinnan ohjelmistoja, toiminnan (prosessien) kehittämiseen soveltuvia yrityspeliympäristöjä, ennakoivan kunnossapidon mittausmenetelmiä sekä tuotteiden mekaanisten, hydraulisten ja pneumaattisten järjestelmien suunnittelu- ja simulointiohjelmistoja. Yrittäjyys, liiketoiminnan suunnittelu ja käytännön yritystoiminta sekä riskien tunnistaminen ovat tärkeä osa oppimista.

Tuotantotalouden insinöörin hyvä osaaminen auttaa sinua toimimaan tuotannollisen yrityksen toimintojen ja kilpailukyvyn parantamiseen liittyvissä tehtävissä. Riippuen valitsemistasi opinnoista käytät joko tuotteiden kehittämiseen ja suunnitteluun liittyviä tai tuotannon häiriöttömän toiminnan varmistamiseen liittyviä työkaluja. Suoriudut liiketoimintaan ja taloudenhallintaan liittyvistä tehtävistä. Osaat toimia myös esimiestehtävissä ja projektiorganisaatiossa.

Koulutusohjelman opettajilla on monipuolinen ja pitkä teollisuustausta sekä pedagoginen osaaminen. Opettajat seuraavat oman alansa kehitystä ja päivittävät osaamistaan. Opettajat ovat mukana myös tutkimus- ja kehitysprojekteissa, joissa saatu osaaminen välittyy suoraan opiskelijoille.

Syventävät opinnot

  • Mekaniikkasuunnittelu

Osaat suunnitella ja mitoittaa koneiden mekaanisia, hydraulisia ja pneumaattisia rakenteita ja järjestelmiä. Osaat käyttää apunasi suunnittelustandardeja ja hallitset tietokoneavusteisen suunnittelun menetelmät. Osaat analysoida suunniteltuja tuotteita tietokoneavusteisesti sekä hallitset analysoinnissa käytettävien laskentamenetelmien mahdollisuudet ja rajoitukset.

  • Käynnissäpitotekniikka

Osaat nykyaikaisen ennakoivan kunnossapidon mittausmenetelmät ja osaat suunnitella, johtaa ja toteuttaa mittauksia sekä analysoida mittaustuloksia tuotantoprosessien häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotantotalouden koulutus | insinööri | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotalouden koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 290. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan-, ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
hakeminen.centria.fi

Arvioinnit

Tuotantotalouden koulutus | insinööri | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.