Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus | päivätoteutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5-4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Kouluttaudu sairaanhoitaja-diakonissaksi Diakissa! Opiskelijamme Fanny kertoo, miksi hän valitsi Diakin. #yhteishaku #diakamk

Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus | päivätoteutus

Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus

Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus

Diakonia-ammattikorkeakoulusta valmistuvat diakonissat toimivat sairaanhoitajan tavoin erilaisissa hoitotyön tehtävissä, mutta heillä on lisäksi kelpoisuus toimia Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian virassa. Diakonissa on koulutuksensa perusteella diakonisen hoitotyön ja diakoniatyön asiantuntija. Työn lähtökohtina ovat kristillinen ihmiskäsitys ja lähimmäisenrakkaus. 

Sairaanhoitaja-diakonissa työelämässä

Diakonissat toimivat kirkon ja seurakunnan työntekijänä yhteistyössä esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eri järjestöjen kanssa. Diakonissat tekevät ennaltaehkäisevää ja etsivää työtä auttamalla ja tukemalla yksilöitä, perheitä, ryhmiä ja yhteisöjä erilaisissa elämäntilanteissa. Hoito-ja diakoniatyössä diakonissa kohtaa ihmisen arjen ja sen haasteet rinnalla kulkien ja ammattiapua ongelmanratkaisussa tarjoten. Terveydenhuollossa työskennellessään diakonissat edistävät terveyttä kokonaisvaltaisesti.

Sairaanhoitaja-diakonissakoulutuksen laajuus on 240 opintopistettä. Opiskelu kestää n. neljä vuotta ja antaa laillistetun kelpoisuuden sairaanhoitajaksi sekä kelpoisuuden evankelisluterilaisen kirkon diakonian virkaan. Päiväopintoina suoritettavaa koulutusta järjestetään Helsingin-kampuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK), diakonissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele lähihoitajaksi SDOssa

Haluatko tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä? Kouluttaudu lähihoitajaksi! Opinnoissa Sinulla on mahdollista tehdä valintoja, joiden avulla suuntaat ja syvennät osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: