Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomikoulutus | kirkon varhaiskasvatus | monimuotototeutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Monimuotokoulutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomikoulutus | kirkon varhaiskasvatus | monimuotototeutus

Sosionomikoulutus, kirkon varhaiskasvatus

Sosionomikoulutus | kirkon varhaiskasvatus

Sosionomi-kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan koulutuksessa voi suorittaa kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan kelpoisuuden. Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena. Valmistuneella opiskelijalla on valmiudet toimia varhaiskasvatuksen ohjaajana (lapsityönohjaaja) seurakunnissa. Tutkinto sisältää kelpoisuuden toimia varhaiskasvatuksen sosionomina.

Sosionomi (AMK) on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, jonka laajuus on 210 opintopistettä. Koulutus järjestetään Helsingin toimipisteessä. 

Kirkon varhaiskasvatuksen ohjaaja työelämässä

Kirkon varhaiskasvatuksen ohjaaja on kasvattaja, jonka työn keskuksessa ovat lapset ja perheet. Varhaiskasvatuksen ohjaajan työnkuvaan kuuluu organisointi, koordinointi sekä seurakunnan varhaiskasvatuksen (lapsi- ja perhetyön) ohjaus ja kehitys. Työ on ryhmätoimintaa, yksilöiden kohtaamista ja yhteistyötä kotien kanssa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja toimii seurakuntatyössä varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja osallistuu seurakunnan kasvatus- ja perhetyön sekä jumalanpalveluselämän toteuttamiseen ja kehittämiseen. Yhteistyö yhteiskunnan varhaiskasvatuksen, opetustoimen ja eri järjestöjen kanssa kuuluvat kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan työhön. Koulutus mahdollistaa opiskelijan kasvun ja kehittymisen kirkon varhaiskasvatuksen ammattilaiseksi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosionomikoulutus | kirkon varhaiskasvatus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK), varhaiskasvatuksen ohjaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | kirkon varhaiskasvatus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi

Arvioinnit

Sosionomikoulutus | kirkon varhaiskasvatus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.