Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Kouluttaudu terveydenhoitajaksi Diakissa! Diakin opiskelija Veera kertoo, miksi hän valitsi Diakin. #yhteishaku #diakamk

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Terveydenhoitajakoulutus

Terveydenhoitajakoulutus

Terveydenhoitaja tukee ja ohjaa eri elämänvaiheissa olevia yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä terveyteen ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Hän työskentelee lähimmäisyyden, eettisyyden ja oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaisesti terveydenhoitotyön ja kansanterveystyön asiantuntijana. Terveydenhoitajan koulutus antaa laillistetun kelpoisuuden sekä sairaanhoitajan että terveydenhoitajan tehtäviin.

Terveydenhoitaja työelämässä

Terveydenhoitajan työssä keskeistä on terveyden tasa-arvon lisääminen sekä terveyserojen ja eriarvoisuuden vähentäminen. Terveydenhoitotyö rakentaa terveyden edellytyksiä ja sen tavoitteena on terveellinen ja turvallinen ympäristö. Työ on kokonaisvaltaista terveydenedistämistyötä, joka vaikuttaa terveyden ja hyvinvoinnin osatekijöihin yhteiskunnassa.

Terveydenhoitaja työskentelee esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollossa, järjestöissä ja alansa kansainvälisissä tehtävissä itsenäisesti sekä moniammatillisissa ja -kulttuurisissa työryhmissä. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja. Asiakaslähtöinen toiminta, kyky eläytyä ja rohkeus puuttua ovat terveydenhoitajan keskeistä osaamista. Terveydenhoitajana toimiminen ja työn kehittäminen edellyttävät tieteellisen ja kokemusperäisen tiedon ja niihin perustuvien taitojen ymmärtämistä ja soveltamista.

Koulutusta järjestetään Helsingin-kampuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele lähihoitajaksi SDOssa

Haluatko tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä? Kouluttaudu lähihoitajaksi! Opinnoissa Sinulla on mahdollista tehdä valintoja, joiden avulla suuntaat ja syvennät osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: