Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulkkaustoiminnan kehittäminen | YAMK

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-2 vuotta
suomi
   
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tulkkaustoiminnan kehittäminen | YAMK

Tulkkaustoiminnan kehittäminen

Tulkkaustoiminnan kehittäminen | YAMK

Koulutuksen painopisteinä ovat olleet tulkkitoiminnan tutkiminen, kehittäminen, koordinointi ja hallinnointi. Sen keskeisiä sisältöjä ovat olleet viittomakielialan työelämän tieto- ja toimintarakenteiden hallitseminen, vaativan tulkkitoiminnan johtaminen, toimintaympäristön ja palvelurakenteiden muutosten hallinta, projektiosaaminen sekä työyhteisöjen ja ammattikäytäntöjen kehittäminen.

Koulutus antaa valmiuksia muun muassa viittomakielialan organisaatioissa keskitason johtotehtävien sekä tutkimus- ja kehittämistyövastuuta sisältävien tehtävien hoitamiseen. Tutkinto antaa myös pätevyyden toimiin, joissa kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Koulutuksen toteutus

Tutkinnon kesto on 1,5 vuotta ja sen suoritusaika on 2 vuotta. Tutkinto suoritetaan työn ohessa opiskellen. Opiskelu on monimuotoista sisältäen itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja sekä lähiopetusta yhtenä ryhmänä Helsingissä. Tutkintoon kuuluvan opinnäytetyön tulee olla työelämälähtöinen, tarkoituksena on tutkia ja kehittää opiskelijan omaa työyhteisöä ja koko alaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulkkaustoiminnan kehittäminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisätietoa

Lisätietoa koulutuksesta saat Diakonia-ammattikorkeakoulusta. 

Tutkinto / todistus

Tulkki (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulkkaustoiminnan kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi

Lisätietoa

Lisätietoa koulutuksesta saat Diakonia-ammattikorkeakoulusta. 

Arvioinnit

Tulkkaustoiminnan kehittäminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele englannin kieltä ja tutustu eri kulttuureihin!

Haluatko opiskella ja parantaa vieraiden kielten taitojasi ja tutustua eri kulttuureihin? Alkio-opistossa opiskelet englantia ja akateemisen opiskelun taitoja kannustavassa ilmapiirissä.