Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus | monimuotototeutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä 2021
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku 17.-31.3.2021
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Opiskele viittomakielen tulkkausta Diakissa

Kouluttaudu viittomakielen tulkiksi Diakissa! Diakin opiskelija Sofia kertoo, miksi hän valitsi Diakin.

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus | monimuotototeutus

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksessa opiskelija saa vahvan kielitaidon ja monipuolisen taidon kommunikoida sekä osaamisen toimia tulkkina ja asiakastyössä. Koulutuksesta valmistuneen tulkin työkielet ovat suomen kieli ja joko suomalainen viittomakieli tai puhetta tukevat ja korvaavat kommunikaatiomenetelmät.   Diakin viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus antaa humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinnon, tulkki (AMK). Opiskelu on päätoimista ja sisältää paljon lähiopetusta, jonka lisäksi opintoihin sisältyy työharjoittelua alan tehtävissä.  

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksen sisältö

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksessa opinnot on teemoitettu lukukausittain siten, että osaaminen etenee kohti laadukasta tulkkaustaitoa. Opintojensa ensimmäisten kahden vuoden aikana opiskelijat saavat vahvan pohjan viittomakielialalle sekä laajan tuntemuksen erilaisista kommunikaatiomenetelmistä ja asiakasryhmistä.   Seuraavina vuosina lukukausina opiskelija voi omilla valinnoillaan vaikuttaa tutkintonsa sisältöön. Hän voi soveltuvuutensa ja kiinnostuksensa perusteella painottaa osaamistaan joko viittomakielen tulkkaukseen tai puhevammaisten tulkkaukseen.

Tämän lisäksi opiskelija voi perehtyä yrittäjyyteen ja järjestötoimintaan sekä kommunikaatio-ohjauksen pedagogiikkaan. Valmistunut tulkki voi erikoistumisensa perusteella toimia kuulovammaisten, puhevammaisten, kuuroutuneiden tai kuurosokeiden tulkkina, kirjoitustulkkina, kommunikaatio-ohjaajana tai järjestö- tai hanketyössä. Hän osaa tulkata vaihtelevissa asiointi-, opiskelu-, työelämän ja vapaa-ajan tilanteissa sekä soveltaa tulkkausalan keskeisiä teoreettisia tietoja ja taitoja työtilanteissa.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tulkki (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Diakonia-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: