Sivuston käyttötapa: Mobiili

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi.

Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen.

Koiralähtöistä koulutustoimintaa

Dog Oriented Institute kouluttaa niin yksittäisiä koiranomistajia kuin alan ammattilaisia tai alalle aikoviakin. Dog Oriented Instituten toiminta on koiralähtöistä, edeten aina koirien ehdoilla. Dog Oriented Institute ottaa huomioon koiran eläimenä ja myös koiran luonnonmukaiset tarpeet kaikessa toiminnassaan. Vain hyviä kokemuksia koiralle antavilla keinoilla pääsee pysyviin tuloksiin, ja silloin koirallakin on mahdollisuus onnelliseen elämään.

Sinulla ei tarvitse olla omaa koiraa osallistuaksesi Dog Oriented Instituten koulutuksiin. Koulutukseen osallistujan on kuitenkin itse tuotava koira koulutukseen.

Dog Oriented Institute noudattaa PDTE:n luomia Euroopan laajuisia eettisiä ohjeita, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla. Dog Oriented Institute noudattavat luonnollisesti myös Suomen Eläinkouluttajat ry:n eettisiä ohjeita ja Suomen Eläinsuojelulakia asetuksineen.

Haluatko lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Dog Oriented Instituten koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää koulutuksen järjestäjälle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 6 arviointiin

Emilia
(5)
Loistava jatkokoulutus koulutusohjaajan koulutukseen! Koulutuksissa käsitellään koiraa ja koiran käytöstä laajasti ja käytännönläheisesti. Opiskelutahti on sopiva, jonka lomassa pystyy työskentelemään normaalisti. Koulutuksessa käsitellään kaikkia koiran käytökseen vaikuttavia tekijöitä, kuten esimerkiksi koiran perimää, omistajan käytöstä, r...
Näytä kokonaan
Hanna K.
(5)
Kokonaisvaltainen koiralähtöinen lähestymistapa koirien maailmaan. Koulutus on avannut silmäni ja saanut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Oppeja voi soveltaa laajemminkin elämään ylipäätänsä. Rakkaus = hyvinvointi. Suosittelen lämpimästi!
Kata
(5)
Oppii oikeasti koirien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita, ja ei ole pakko edes olla omaa koiraa pärjätäkseen kurssilla.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Dog Oriented Institute täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 6 arviointiin
Kokemuksia koirakoulusta
Dog Oriented Institute

Minkälaista on opiskella koirakoulussa? Lue kahden koirakoulun entisen opiskelijan haastattelut!

Dog Oriented Institute kouluttaa koiralähtöisesti niin yksittäisiä koiranomistajia kuin alan ammattilaisia tai alalle aikovia – ymmärryksellä ja kokemuksella. 

Lue lisää