Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
13 päivää
   
Espanja
Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa

Koulutus on intensiivikoulutus ja ryhmät ovat pieniä, joten saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta. Koulutukset on jaettu kolmeen ryhmään.

Koulutukset peruskoulun tai lukion päättäneille (15–18-vuotiaat)

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2020. Koulutukseen voit ottaa oman koiran mukaan, jos koira ei stressaannu koulutustilanteissa. Koirapaikkoja on maksimissaan neljä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutukset aikuisille (yli 18-vuotiaat)

Seuraava intensiivikoulutus alkaa keväällä 2020. Intensiivikoulutuksesta valmistut kesään mennessä. Koulutukseen voit ottaa oman koiran mukaan, jos koira ei stressaannu koulutustilanteissa. Koirapaikkoja on maksimissaan neljä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutukset lomailijoille ja muille, jotka haluavat valmistua nopeasti

(yli 18-vuotiaat)

Koulutuksessa opiskelet 11 päivää, mutta Espanjassa olet vähintään 13 päivää. Opiskelun lomassa saat muutaman vapaapäivän, jotka voit käyttää lomailuun. Lisäksi opiskelet kaksi viikonloppua Suomessa. Suomessa suoritat osan käytännön harjoituksista koirien kanssa sekä ohjaat itse suunnittelemasi lopputyökurssin asiakkaille ja teet käytännön näytöt.

Koulutuksen aikataulu

KEVÄT 2020

Päivämäärät: 20.2.–3.3.2020 

Koulutus kestää kokonaisuudessaan 13 päivää, joista opiskellaan intensiivisesti 11 päivää ja pidetään kaksi vapaapäivää. Lopputyön jokainen suorittaa omalla asuinalueellaan ja siihen saa palautteen sekä hyväksynnän opettajalta.

Aika: 10.00–17.00

Koulutuspäivät: 20.2. / 21.2. / 22.2. / 23.2. / (24.2. / 25.2. lomapäivät) / 26.2. / 27.2. / 28.2. / 29.2. / 1.3. / 2.3. / 3.3.  

Opettajana toimii Raili Halme. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109

Tutkinto / todistus

Koirien koulutusohjaaja -koulutus. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Kokonaishinta 2100 euroa (sis. alv 24%).

Voit maksaa myös erissä. Pienin erä kuukaudessa on 100 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Osamaksun erien suuruudesta sovitaan tarpeidesi mukaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutuksen hinta ei sisällä matkakuluja eikä majoitusta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen....


Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit

Koirien koulutusohjaaja, intensiivikoulutus Espanjassa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.