Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | matkailupalveluiden tuottaja

Edupoli nuorille
Yhteenveto
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
Aloitus: Joustavasti
   
Paikkakunta: Porvoo
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot
Oppilaitos: Edupoli nuorille

Matkailualan perustutkinto | matkailupalveluiden tuottaja

Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailupalveluiden tuottaja

Matkailupalveluiden tuottaja markkinoi, myy ja toteuttaa ohjelma- ja oheispalveluja. Tehtävät voivat liittyä esimerkiksi kaupunki- tai maaseutumatkailuun. Opintojen aikana opiskellaan myös tietotekniikkaa, sillä työtehtävät sisältävät usein myös varaus- ja informaatiojärjestelmien käyttöä.

Matkailupalveluiden tuottaja työelämässä

Matkailupalvelujen tuottajan työpaikka voi löytyä ohjelmapalveluyrityksistä, matkailukeskuksista, hotelleista, kylpylöistä, luontomatkailuyrityksistä tai matkanjärjestäjien palveluksesta. Työpaikkasi voi olla myös ulkomailla esimerkiksi oppaana tai voit työllistää itsesi yrittäjänä.

Asiakaspalvelutyö edellyttää sosiaalista ja reipasta luonnetta sekä hyviä viestintätaitoja. Kansainvälinen työ edellyttää myös kielitaitoa. Työ vaatii paineensietokykyä, tilanneherkkyyttä, joustavuutta ja luovuutta. Työssä hyödynnetään tietotekniikkaa ja opintoihin kuuluu myös tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä

Matkailuala on kasvuala, jolla on ammattitaitoiselle työvoimalle kysyntää. Matkailualan työ on sesonkiluonteista ja matkailupalvelujen tuottajien työpaikat ja tehtävät voivat vaihdella sesonkien mukaan. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalveluiden tuottaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, matkailupalveluiden tuottaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalveluiden tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Edupoli Facebookissa

Edupoli nuorille

Edupoli nuorille

» Edupoli somessa

Edupoli on Uudellamaalla toimiva oppilaitos, jonka pääpaikka on Porvoossa. Nuorten ammatillista koulutusta on tarjolla Itä-Uudellamaalla Porvoossa, Loviisassa ja Askolassa lähellä pääkaupunkiseutua. Muut Edupolin toimipisteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Keravalla. Edupoli on järjestänyt nuorten ammatillista koulutusta aikaisemmin nimellä Porvoon ammattiopisto, Amisto. »...


Lue lisää oppilaitoksesta Edupoli nuorille ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edupoli nuorille

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.edupoli.fi

Arvioinnit

Matkailualan perustutkinto | matkailupalveluiden tuottaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.