Kielimatkat

EF Opintovuosi ulkomailla | Auckland

EF Education First, paikassa Auckland
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
englanti
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
englanti
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Auckland

EF Opintovuosi ulkomailla | Auckland / EF Education First

Uuden-Seelannin kansainvälisintä kaupunkia kutsutaan ”Purjeiden kaupungiksi”, sillä se sijaitsee kahden hurmaavan sataman välissä. Tämän urbaanin keitaan ympärillä komeilee upea luonnonkaunis maisema koskemattomine rantoineen ja lumihuippuisine vuorineen.

Uusi-Seelanti tarjoaa uskomattoman määrän luonnon monimuotoisuutta ja kauneutta pienellä alueella. Opiskelu Uudessa-Seelannissa on loistava tilaisuus kokea tämä taianomainen saarivaltio paikallisen näkökulmasta ja uppoutua subtrooppisen maan koko tarjontaan.

Uudessa-Seelannissa voit meloa sammuneiden tulivuorten ympärillä, tehdä huviretkiä sademetsään, opetella surffausta Tasmanianmeren mainingeilla tai matkustaa laivalla Aucklandin keskustasta Waiheken saarelle viininmaistajaisiin.

Tietoa EF Aucklandista

Koulu sijaitsee kaupungin keskustassa, lähellä Aucklandin ikonista Sky Toweria.

  • Hiljattain avattu keskustakoulu, jossa vasta remontoidut sisä- ja ulkotilat
  • Vain kolmen minuutin kävelymatka Queen Streetin kauppoihin ja ravintoloihin
  • Modernit luokkahuoneet viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Wynyard Quarter ja Waitemata Harbour kävelyetäisyydellä
  • Järjestettyjä retkiä mm. Rotoruaan, Coromandeliin ja Piha Beachille

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Auckland, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English
  • IELTS
  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen Aucklandissa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Auckland? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.