Kielimatkat
Ei arviointeja

EF Opintovuosi ulkomailla | Miami Beach

EF Education First, paikassa Miami Beach, Florida
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
englanti
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
englanti
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Miami Beach

Opintovuosi ulkomailla | Miami Beach / EF Education First

Miami Beachillä saat tilaisuuden sukeltaa sisään amerikkalaisten julkkisten havittelemaan eteläfloridalaiseen elämäntyyliin. Palmujen reunustaman rantaviivan kupeesta löytyy monikulttuurinen kaupunki. Miamin tyylikkäät kaupat ja legendaarinen yöelämä houkuttelevat julkkiksia ja muita varakkaita turisteja, mutta ei tarvitse olla kuuluisa nauttiakseen kaupungin upeista hiekkarannoista ja auringonpaisteesta. 

Tietoa EF Miami Beachistä

Koulu sijaitsee suoraan Miami Beachilla ja sieltä on upea merinäköala.

  • Suuri Art Deco -rakennus Collins Avenuella aivan South Beachin kupeessa
  • Yksityinen uima-allas
  • Valoisat ja modernit luokkahuoneet merinäköalalla
  • Vain viiden minuutin kävelymatka paikallisiin kauppoihin, ravintoloihin ja kuntoilupaikkoihin
  • South Beach kävelyetäisyydellä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Miami Beach, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiiviohjelma

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English 
  • TOEFL- ja TOEIC 

Asuminen Miami Beachillä

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Miami Beach? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.