Sivuston käyttötapa: Mobiili

EF Opintovuosi ulkomailla | München

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
saksa
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
München
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | München / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | München

Lähde opiskelemaan saksaa Müncheniin ja hyppää baijerilaisen kulttuurin pyörteisiin Saksan johtavaan yliopistokaupunkiin. EF München sijaitsee Schwabingin alueella, jossa kaupungin keskiaikainen arkkitehtuuri kohtaa vilkkaan nuorisokulttuurin. Voit viettää viikonloppusi kierrellen Berliinin gallerioissa ja käydä kaupungin legendaarisilla klubeilla juhlimassa. Talvella voit lasketella Alppien puuterilumilla, ja säiden lämmittyä risteillä Rein-jokea pitkin.

Saksa on merkittävä talousmahti, jonka innovatiivista taidetta, designia sekä tuotantoalaa kadehtii koko Eurooppa. Modernista maasta löytyy kuitenkin myös reheviä jokilaaksoja, viehättäviä kyliä ja sankkoja vanhoja metsiä. Opiskelemalla EF Münchenin kielikeskuksessa pääset osalliseksi eri alojen terävimmästä kärjestä sekä maan tarunhohtoisesta menneisyydestä.

Tietoa EF Münchenistä

Koulu sijaitsee trendikkäällä Lehelin alueella, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

  • Sijainti Lehelin alueella vain viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustasta
  • Vasta uusittu tunnelmallinen koulurakennus valoisilla luokkahuoneilla ja tietokoneluokalla
  • Kahden minuutin kävelymatka kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin
  • Kävelymatka koululta kaupungin museoihin, teattereihin ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin
  • Baijerin Alppien laskettelurinteet vain tunnin junamatkan päässä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | München, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Münchenissä

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | München? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First Suomi

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Arvoinnit
EF Opintovuosi ulkomailla | München ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: