Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Kielimatkat
Ei arviointeja

EF Opintovuosi ulkomailla | München

EF Education First, paikassa München
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
saksa
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
saksa
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | München

EF Opintovuosi ulkomailla | München / EF Education First

Lähde opiskelemaan saksaa Müncheniin ja hyppää baijerilaisen kulttuurin pyörteisiin Saksan johtavaan yliopistokaupunkiin. EF München sijaitsee Schwabingin alueella, jossa kaupungin keskiaikainen arkkitehtuuri kohtaa vilkkaan nuorisokulttuurin. Voit viettää viikonloppusi kierrellen Berliinin gallerioissa ja käydä kaupungin legendaarisilla klubeilla juhlimassa. Talvella voit lasketella Alppien puuterilumilla, ja säiden lämmittyä risteillä Rein-jokea pitkin.

Saksa on merkittävä talousmahti, jonka innovatiivista taidetta, designia sekä tuotantoalaa kadehtii koko Eurooppa. Modernista maasta löytyy kuitenkin myös reheviä jokilaaksoja, viehättäviä kyliä ja sankkoja vanhoja metsiä. Opiskelemalla EF Münchenin kielikeskuksessa pääset osalliseksi eri alojen terävimmästä kärjestä sekä maan tarunhohtoisesta menneisyydestä.

Tietoa EF Münchenistä

Koulu sijaitsee trendikkäällä Lehelin alueella, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

  • Sijainti Lehelin alueella vain viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustasta
  • Vasta uusittu tunnelmallinen koulurakennus valoisilla luokkahuoneilla ja tietokoneluokalla
  • Kahden minuutin kävelymatka kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin
  • Kävelymatka koululta kaupungin museoihin, teattereihin ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin
  • Baijerin Alppien laskettelurinteet vain tunnin junamatkan päässä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | München, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Münchenissä

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | München? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.