Kielimatkat

EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza

EF Education First, paikassa Nizza
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
ranska
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
ranska
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza

EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza / EF Education First

Nizza on kuuluisa pilvettömästä taivaastaan, sinisenä kimaltelevasta merestään, eleganteista putiikeistaan ja herkullisesta välimerellisestä keittiöstään. Nauti täydellisestä ilmastosta rannalla loikoillen tai Promenade des Anglaisia tutkien. EF:n tunnelmallinen koulu sijaitsee kävelymatkan päässä rannasta ja Rue de Francen virkistävistä kahviloista.

Ranska on maailman suosituin matkailumaa, mutta vasta pidempiaikainen oleskelu Ranskassa on mahdollisuus tehdä vastaleivotuista croissanteista ja paikallisten kanssa jutustelusta osa päivärutiinia. Opiskelemalla EF:n kanssa Ranskassa voit kulkea koulumatkasi upeiden nähtävyyksien kuten Nizzan vanhan sataman ohitse.

Sujuva ranskan taidon opettelun ohella voit myös opetella ranskalaisen ruoanlaiton perusteet sekä etsiä omat suosikkisi valtavasta juustovalikoimasta. EF:n oppilaana ehdit tutustua kaikkeen, mitä Euroopan kulttuurisella johtotähdellä on tarjota.

Tietoa EF Nizzasta

Elegantti Nizzan koulu on vain kävelymatkan päässä rannasta ja ikonisesta Promenade des Anglaisista.

  • Upea sijainti vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nizzan kuuluisasta rannasta
  • Vasta remontoitu koulu viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Koululla arvokas Label Qualité Français Langue Etrangère -tunnustus
  • Promenade des Anglaisin kahvilat ja kaupat lähistöllä
  • Kymmenen minuutin kävelymatka vilkkaaseen välimerelliseen keskustaan

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Nizzassa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.