Kielimatkat

EF Opintovuosi ulkomailla | Pariisi

EF Education First, paikassa Paris
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
ranska
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
ranska
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Pariisi

EF Opintovuosi ulkomailla | Pariisi / EF Education First

Pariisissa opiskelet ranskaa kosmopoliittisessa pääkaupungissa, joka on myös maailman suosituin matkailukaupunki. Pariisi on tärkeä eurooppalainen kulttuurikeskus, josta tulee säännöllisin väliajoin maailmalle taide-, design- ja muotitrendejä. EF Pariisi sijaitsee Les Grands Boulevardsin kaupunginosassa aivan trendikkään Maraisin pohjoispuolella.

Satumaisten siltojen, kuuluisien monumenttien ja upeiden ostosbulevardien Pariisi on yksi maailman tyylikkäimmistä ja romanttisimmista kaupungeista. Harjoittele ranskaa Eiffel-tornin huipulla tai Mona Lisan äärellä Louvressa.

Sujuva ranskan taidon opettelun ohella voit myös opetella ranskalaisen ruoanlaiton perusteet sekä etsiä omat suosikkisi valtavasta juustovalikoimasta. EF:n oppilaana ehdit tutustua kaikkeen, mitä Euroopan kulttuurisella johtotähdellä on tarjota.

Tietoa EF Pariisista

EF:n koulun keskeinen sijainti pistää sinut suoraan lähelle kuuluisaa l'Opera de Parisia ja Galeries Lafayetten tavarataloa.

  • Upea koulurakennus trendikkäällä 9ème arrondissement -alueella
  • Vasta remontoitu koulu viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Ranskalaisen keittiön oppitunteja ammattimaisessa ympäristössä
  • Kolmen minuutin kävelymatka kauppoihin ja kahviloihin, museoihin ja teattereihin
  • Lähellä metroa ja helppojen yhteyksien päässä mm. Eiffeltornista, Louvresta, Sacré Coeuristä ja Riemukaaresta

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Pariisi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Pariisissa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Pariisi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.