Kielimatkat

EF Opintovuosi ulkomailla | Playa Tamarindo, Costa Rica

EF Education First, paikassa Playa Tamarindo
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
espanja
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
espanja
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Playa Tamarindo, Costa Rica

 Opintovuosi ulkomailla | Playa Tamarindo, Costa Rica / EF Education First

Playa Tamarindossa pääset opiskelemaan espanjaa kielikeskuksessa, joka sijaitsee rehevän viidakon ja Tyynenmeren hiekkarantojen rajalla täysin remontoidussa siirtomaatyylisessä huvilassa. EF Playa Tamarindo levittäytyy kristallinkirkkaan uima-altaan ympärille, luokkahuoneet avautuvat trooppiseen puutarhaan ja koulun oma kahvila tarjoaa perinteistä costaricalaista ruokaa.

Suuri osa Costa Ricasta on luonnonsuojelualuetta, ja ekomatkailu onkin tärkeä talouden moottori sekä kansallinen ylpeydenaihe. Sen takia maa onkin ehkä maailman paras paikka aloittaa kansainvälinen ura biologian, ekomatkailun tai luonnonsuojelun parissa.

Espanjan opiskelu Costa Ricassa on upea mahdollisuus tutustua upeiden maisemien lisäksi elämää pursuavan kulttuurin. Voit tututsuta costaricalaiseen cowboy-kulttuuriin San Josén rodeossa, ihailla hämmästyttävän hienoa luontoa tai suunnata Tyynenmeren aalloille surffaamaan.

Tietoa EF Playa Tamarindosta

Uniikki kampus sijaitsee suoraan maailman parhaiden surffirantojen vieressä.

  • Ainutlaatuinen sijainti siirtomaa-ajan rakennuksessa eksoottisen luonnon helmassa
  • Kampuksella yksityinen uima-allas ja aurinkoterassi
  • Vain muutama minuutti lähistön kirkkaisiin vesiin ja valkoisille hiekkarannoille
  • Viiden minuutin kävelymatka rannalle, kauppoihin, markkinoille ja yöelämään
  • Mahdollisuus majoittua koulun kampuksella

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Playa Tamarindo, Costa Rica , voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Playa Tamarindossa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Playa Tamarindo, Costa Rica ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.