Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 4.8.2019
marker Hakuaika käynnissä
   
Koko-/osa-aikainen
Helsinki
Perusopetus

Perusaste

Perusaste

Perusaste

Eiran aikuislukio tarjoaa perusasteen opetusta aikuisille. Eirassa voi suorittaa koko peruskoulun tutkintotavoitteisena opiskelijana tai täydentää ja korottaa entisiä opintoja. Koulussa voi opiskella myös esimerkiksi vain yhtä ainetta.

Tutkintotavoitteinen peruskoulu on tarkoitettu nuorille aikuisille, joilla ei ole peruskoulutasoisia opintoja omasta kotimaastaan tai Suomesta. Se sopii myös niille, joilla on jonkin verran lukion tai ammattikoulun opintoja omasta kotimaastaan, mutta kielitaito ei riitä jatkamaan opintoja Suomessa.

Haku Eiran aikuislukion peruskouluun

Eiran aikuislukion perusasteen opintoihin voi hakea 3 kertaa vuodessa; käynnissä olevat hakuajat löytyvät aina Eiran aikuislukion sivuilta www.eira.fi/peruskouluun.

Tutkintoon tähtäävä opiskelu peruskoulussa on maksutonta (materiaalimaksu 10 euroa). Suomen kielen tai muiden yksittäisten aineiden opiskelu maksaa 100 euroa lukuvuodessa (muissa kouluissa opiskeleville 150 euroa).

Opiskelu perusasteella

Perusasteen opetus on kokoaikaista päiväopetusta maanantaista perjantaihin. Tutkintoon tähtäävään opetukseen otetaan ensisijaisesti 17-25 –vuotiaita nuoria aikuisia. Alle 17-vuotiaita hyväksytään vain erityisestä syystä.

Eiran aikuislukiossa voi opiskella myös aineopiskelijana täydentäen tai korottaen perusasteen tutkintoa. Perusasteella opiskelija voi suorittaa äidinkielen tai suomi toisena kielenä -aineen, matematiikan, ruotsin ja englannin oppimäärän sekä muita aikuisten perusasteen aineita. Perusasteen kurssit sopivat myös pohjatietojen ja kielissä myös kommunikatiivisten taitojen vahvistamiseen ennen lukioon siirtymistä.

Kaikille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS), ja opiskelijoiden aiemmin saamat opinnot ja taidot nopeuttavat opintoja. 

Perusasteen opintojen rakenne riippuu siitä, onko opiskelijan äidinkieli suomi vai ei. Peruskoulun rakenne ja laajuus muuttuvat vuoden 2018 alusta.

Lisätietoa Eiran perusasteesta

Lisää tietoa Eiran aikuislukion perusasteesta saat osoitteesta www.eira.fi/peruskouluun tai täyttämällä alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen. Saat vastauksen kysymyksiisi suoraan Eiran aikuislukiolta. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Perusasteen opiskelijaksi Eiran aikuislukioon haetaan hakuaikana täyttämällä sähköinen hakemuslomake www.eira.fi/peruskouluun -sivulla tai käymällä koulun toimistossa. Peruskouluun valitut hakijat kutsutaan tasotestiin sekä haastatteluun, joissa selvitetään miltä tasolta opiskelijat aloittavat opiskelun. Tasotestissä on suomen, englannin ja matematiikan kokeet. Siinä arvioidaan myös yleisten opiskeluvalmiuksien riittävyyttä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perusaste? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eiran aikuislukio

Eiran aikuislukio

Eiran aikuislukio – aikuinen meininki!

Eiran aikuislukio on yksi Suomen suurimpia ja monipuolisimpia kouluja. Eiran aikuislukiossa voi suorittaa lukion ja peruskoulun oppimäärän, opiskella yksittäisiä aineita tai opiskella kaksikielisessä High Schoolissa. Lukuvuoden aikana koulussamme opiskelee yhteensä noin 3000 opiskelijaa monin eri tavoin: lähiopetuksessa, verkkokursseilla, työpajoissa ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Eiran aikuislukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eiran aikuislukio

Laivurinkatu 3
00150 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eira.fi

Arvioinnit

Perusaste ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vahvista opiskelutaitojasi VALMASSA

Haluatko tulevaisuudessa opiskella ammatillisessa koulutuksessa? Voit olla nuori, aikuinen, maahanmuuttaja, tai tutkintosi on vanhentunut. VALMA-opinnot kestävät noin yhden vuoden. Hae VALMAAN!