Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Pituus: noin 1 vuosi
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Haku suoraan oppilaitokseen
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ammattitutkinnot

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina

Etäopiskeluna toteutettavasta hierojakoulutuksesta jäävät pois täydentävät kurssit ja teorioiden sekä työharjoittelun osalta kontaktiopetusta on vähemmän. Tämä tarkoittaa, että opintoihin kuuluu enemmän itsenäistä opiskelua. Työharjoittelutunneiksi lasketaan kaikki koululla suoritetut maksulliset hierontatunnit. Tämän lisäksi opiskelijat huolehtivat kaikista hierontapolin toiminnoista, kuten siisteydestä ja vastaanotosta. Kurssiin kuuluu kolme ammatillista näyttöä. 

Hierojakoulutuksen toteutus ja  monimuoto-opintoina

Hierojatutkinnon voi suorittaa myös vajaan vuoden kestävänä monimuoto-opiskeluna, jolloin lähijaksot keskittyvät viikonloppuihin. Monimuotoryhmässä suoritettu hierojakoulutus kestää ajallisesti noin 10 kuukautta. Vaikka läsnäoloa on huomattavasti vähemmän, eivät tutkintovaatimukset kuitenkaan ole helpommat kuin kokopäiväopiskelijoilla. 

Opintojen sisältö

Hierojan ammattitutkinnon osat ovat:

  • Hierojana toimiminen       
  • Hieronta hoitotapahtumana    
  • Hieroja yrittäjänä
  • Nivelliikkuvuuden ylläpitäminen (valinnainen).

Kurssiin kuuluu neljä näyttöä, joista yksi on suunnilleen kurssin puolivälissä ja loput kolme kurssin lopussa.

Kurssilla käytetään pääsääntöisesti Suomen Hierojakoulujen omia anatomian teoria-, harjoituskirjoja ja monisteita. Käytössä on myös anatomian applikaatio sekä kattava digitaalinen opiskeluympäristö. Lisäksi koululla on useita luurankoja käytännön opetuksen tueksi ja kattava käsikirjasto. Kirjastosta löytyy monipuolisesti tietoa ammatillista kehitystä varten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hierojakoulutus monimuoto-opintoina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu aikuisille. Perusvaatimuksina koulutukseen hakeutuville ovat terveelliset elämäntavat, peruskoulun oppimäärä, suomen kielen riittävän hyvä hallinta, kiinnostus sosiaali‑ ja terveysalaa kohtaan sekä korkea motivaatio.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivustolla.

Tutkinto / todistus

Koulutettu hieroja (hierojan ammattitutkinto)

Kustannukset

Lukukausimaksu vaihtelee koulukohtaisesti. Se maksetaan siten, että paikan varaamisen yhteydessä maksetaan varausmaksu. Toinen erä heti kurssin alettua  ja kolmas erä maksetaan kuukauden päästä kurssin alkamisesta.

Jokainen opiskelija maksaa koulun alussa materiaalimaksun (200 €). Siihen sisältyvät anatomian oppi- ja työkirja sekä kaikki vuoden aikana tarvittavat opetusmonisteet ja tunnukset sähköiseen opetusalustaan (MOODLE).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus monimuoto-opintoina? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Erottajan, Espoon, Jyväskylän, Kuopion, Oulun ja Seinäjoen hierojakoulut

Erottajan, Espoon, Jyväskylän, Kuopion, Oulun ja Seinäjoen hierojakoulut

Suomen hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Seinäjoki

Suomen hierojakoulut on kuudesta yksityisestä oppilaitoksesta koostuva kouluperhe. Hierojakoulut tarjoavat aikuisille suunnattua ammatillista hierojakoulutusta, urheiluhierojakoulutusta sekä täydentäviä tuki- ja liikuntaelinten hoitoon keskittyviä kursseja. Opintoja on mahdollista suorittaa myös etäopintoina. Koulutus on ammatillista koulutusta ja oikeuttaa Kelan opintotukeen tai aikuiskoulutustukeen. Kaikki toimipisteemme sijaitsevat...


Lue lisää oppilaitoksesta Erottajan, Espoon, Jyväskylän, Kuopion, Oulun ja Seinäjoen hierojakoulut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Erottajan, Espoon, Jyväskylän, Kuopion, Oulun ja Seinäjoen hierojakoulut

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Hierojakoulutus monimuoto-opintoina ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.