Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen opintolinja

Etelä-Pohjanmaan Opisto
Yhteenveto
1–2 vuotta
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Ilmajoki
Kansanopistot
Lääketiede

Lääketieteen opintolinja

Lääketieteen opintolinjalla opiskellaan lukion fysiikan, kemian ja biologian kurssit. Saat opastusta pääsykokeen vastaustekniikkaan ja tekstin analysointiin. Opintolinjalla on mahdollisuus saada valmennusta myös farmasian pääsykokeisiin. Linja soveltuu myös niille, joiden tavoitteena on ylioppilastutkinnon täydentäminen tai arvosanojen korottaminen.

Lukuvuoden aikana kemian ja fysiikan opetuksesta vastaavat lukioiden opettajat, biologiaa opettavat myös lääkärit. Keskeistä opinnoissa on laskurutiinin kehittäminen. Opiskeluun kuuluu myös useita harjoituspääsykokeita kevätlukukaudella. Halutessasi saat lisäopetusta omista lähtökohdistasi ja harjoitusta sähköiseen kirjoittamiseen etenkin matemaattisissa aineissa.

Lääketieteen opintolinjalla opiskelet yhdessä muiden kanssa kohti samaa tavoitetta. Hyvä yhteishenki ja tasokas opetus tekevät opiskeluvuodestasi onnistuneen!

Opiskelupaikka Etelä-Pohjanmaan Opistossa ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Etelä-Pohjanmaan Opistossa voit siis turvallisesti kokeilla omaa alaasi menettämättä ensimmäistä kertaa korkeakouluun hakevan etua. Opinnot oikeuttavat myös Kelan opintotukeen. Etelä-Pohjanmaan Opisto on toisen asteen oppilaitos, joten korkeakouluopintojen opintotukikuukaudet säilyvät. EPO:ssa suorittamasi opinnot nopeuttavat valmistumistasi.

Lääketieteen opinnot

TY = Turun yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

 • Lukion fysiikan kurssit
 • Fysiikan lisäopetus
 • Fysiikan soveltava kurssi
 • Lukion kemian kurssit
 • Kemian lisäopetus
 • Fysiikan, kemian, äidinkielen ja matematiikan yo-kertaus
 • Sähköiseen yo-kokeeseen harjoittelu
 • Lukion biologian kurssit
 • Avoimen yliopiston kemian peruskurssit 1-4 á 4 op (TY)
 • Aineistokirjoitus ja pääsykokeen vastaustekniikka
 • Harjoituspääsykokeet
 • Opintojen ohjaus
 • Lisäksi valittavanasi on laaja valikoima muita opintoja sekä avoimen yliopiston opintoja opiston tarjonnasta
 • Halutessasi voit osallistua myös yo-arvosanojen korotuskursseille (syksy 2019)
 • Tarvittaessa linja mukautuu lääketieteellisten alojen pääsykokeen mukaisesti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on lukion tai muun vastaavan koulutuksen suorittaminen. Hakemuksen liitteenä tulee olla ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus tai viimeinen lukion jaksotodistus. Liitteeksi käyvät myös vastaavat todistukset muista oppilaitoksista.

Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen nettisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopisto, lääketieteen opintolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistolta vauhtia jatko-opintoihin! Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja työelämään....


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111
60800 Ilmajoki

 Näytä puhelinnumero
www.epopisto.fi

Arvioinnit

Lääketieteen opintolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla pelastetaan ihmishenkiä

Terveysteknologian ammattilaiset kehittävät teknologiaratkaisuja, jotka tarjoavat parempaa hoitoa potilaille, apua ammattilaisille ja hyvinvointia Suomelle.