Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tanssinohjauksen opintolinja

Etelä-Pohjanmaan Opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Ilmajoki
Kansanopistot

Video

Etelä-Pohjanmaan Opistolla voit opiskella teatteria, tanssia, rytmimusiikkia, maskeerausta ja kirjoittamista. Kulttuurilinjoilla voit rohkeasti toteuttaa unelmiasi ja valmistautua samalla alan jatko-opintoihin.

Tanssinohjaus

Tanssinohjauksen opintolinja

Lukuvuosi tanssinohjauksen parissa antaa valmiuksia tanssi- ja liikuntaryhmien ohjaamiseen sekä ammatilliseen jatkokoulutukseen (esim. tanssinopettaja). Voita parantaa tanssitekniikkaasi ja ilmaisuasi eri tanssilajeissa (mm. nykytanssi, show, jazz, streetdance), saat lisää esiintymisvarmuuttaa ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin produktioihin.

Voit suorittaa osana opintojasi kasvatustieteen perusopinnot (25 op) Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Lisäksi valittavanasi on paljon muita avoimen yliopiston opintoja ja opiston kursseja.

Tanssinohjauksen opinnot sisältävät myös taiteellista produktiotyöskentelyä sekä esiintymistä, joissa keskitytään erityisesti oman tanssijuuden kehittämiseen sekä koreografisen prosessin kokonaisvaltaiseen hallitsemiseen.

Opiskelupaikka Etelä-Pohjanmaan Opistossa ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Etelä-Pohjanmaan Opistossa voit siis turvallisesti kokeilla omaa alaasi menettämättä ensimmäistä kertaa korkeakouluun hakevan etua. Opinnot oikeuttavat myös Kelan opintotukeen. Etelä-Pohjanmaan Opisto on toisen asteen oppilaitos, joten korkeakouluopintojen opintotukikuukaudet säilyvät. EPO:ssa suorittamasi opinnot nopeuttavat valmistumistasi.

Tanssinohjauksen opinnot

Suuntaavat opinnot: Ohjaamisen opintokokonaisuus

 • Oppiminen ja ohjaus 5 op (JY)
 • Tanssin didaktiikka (painottuu lastentanssiin)
 • Käytännön ohjausharjoittelu

Taiteelliset produktiot

 • Tanssijan työhön tutustuminen osana taiteellisia produktioita
 • Liikeanalyysi ja koreografioiden valmistamisprosessi

Syventävät opinnot

 • Kasvatustieteen perusopinnot 25 op (JY)
 • Nykytanssi
 • Liikeimprovisaatio
 • Jazztanssi
 • Showtanssi
 • Street dance
 • Näyttämöilmaisu
 • Ohjausharjoittelu

Soveltavat opinnot:

 • Yhteisiä opintoja ja produktioita muiden kulttuurilinjojen kanssa (kirjoittaminen ja suomen kieli, maskeeraus, teatteri, rytmimusiikki)
 • Lisäksi valittavanasi on laaja valikoima muita opintoja sekä avoimen yliopiston opintoja opiston tarjonnasta
 • Halutessasi voit osallistua myös yo-arvosanojen korotuskursseille (syksy 2019)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tanssinohjauksen opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu peruskoulun tai lukion käyneille ja jo jonkin verran tanssia harrastaneille. Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen nettisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. Varaudu lähettämään koulu- ja työtodistuksesi hakemuksen yhteydessä. 

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja, tanssinohjauksen opintolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssinohjauksen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistolta vauhtia jatko-opintoihin! Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja työelämään....


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111
60800 Ilmajoki

 Näytä puhelinnumero
www.epopisto.fi

Arvioinnit

Tanssinohjauksen opintolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.