Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kulttuurialojen linja

Eurajoen kristillinen opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Eurajoki
Kansanopistot
Kulttuurialojen linja

Kulttuurialojen linja

Kiinnostavatko sinua musiikkialan, media-alan ja/tai ilmaisutaidon opinnot? Haluatko kehittää itseäsi, valmentautua jatko-opintoihin tai etsiä omaa alaasi? Kulttuurialojen linja tarjoaa monipuolisen kattauksen kulttuurin ja taiteen opintoja yksilöllisesti räätälöitynä.

Opiskelu koostuu linjan yhteisistä opinnoista ja alakohtaisista opinnoista. Linja toteuttaa yhdessä mahdollisuuksien mukaan erilaisia projekteja, jonka lisäksi opintoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua, luentoja ja oppimistehtävien tekemistä.

Kulttuurialan opinnot

Media-alan opinnot kehittävät digitaalista ja valokuvallista ilmaisua eri näkökulmista käytännönläheisesti sekä antavat valmiudet suuntautua media-alalle tai jatko-opintoihin.

Musiikkialan opinnot kehittävät sinua muusikkona – laulajana, soittajana ja bändin/yhtyeen jäsenenä. Opiskeluun kuuluu lisäksi nuotinlukutekniikkaa ja muita musiikin perusteita sekä pääinstrumentin yksityisopetusta. Opiskelu antaa valmiuksia ammattiopintoihin pyrkimiseen.

Ilmaisutaidon opinnot kehittävät puhe- ja vuorovaikutustaitoja, opiskelutaitoja ja antavat halutessasi valmiuksia myös teatteritaiteen alalle (näyttelijäntyö, teatteriproduktion suunnittelu ja toteutus).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurialojen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Eurajoen kristillisen opiston nettisivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Pääsyvaatimuksena on peruskoulun päättötodistus. Lisäksi valittavan linjan pääalan vaatimukset:

  • Media-ala: tietokoneen peruskäytön hallinta
  • Musiikkiala: kiinnostus alaan ja harrastuneisuus
  • Ilmaisutaito: kiinnostus alaan ja itsensä kehittämiseen

Opintovuosi EKOssa ei vaikuta paikkaasi ensikertalaiskiintiössä, joten voit edelleen hakea ensikertalaisena korkeakouluihin.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opistolla asuva: 475 €/kk (hinta sisältää opetuksen, asumisen 2 hh huoneessa, aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen)

Kotoa käyvä: 347 €/kk (hinta sisältää opetuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin)

Koulutukseen on mahdollista hakea Kelan opintotukea.

Koulutukseen on mahdollista hakea opintoseteliavustusta. Avustuksen määrä on n. 100 € / kk kuukausimaksusta. Opintoseteliä voivat hakea työttöminä työnhakijoina olevat (toimitettava todistus asiasta) tai vailla 2. asteen koulutusta olevat. Opintoseteliavusta on jaettavissa rajallinen määrä. Rehtori käsittelee hakemukset ennen opintojen alkua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurialojen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eurajoen kristillinen opisto

Eurajoen kristillinen opisto

Tervetuloa Eurajoen kristilliseen opistoon!

Eurajoen kristillisessä opistossa voit valmentautua jatko-opintoihin, valmistua ammattiin, opiskella oppimisen ilosta ja uudistua käyttämällä aikasi mielenkiintoisiin opintoihin. Eurajoella myös asut viihtyisästi ja saat uusia ystäviä. Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja kokemukselliseen opiskeluun. Oppimisen ilo löytyy omakohtaisesta halusta oppia...


Lue lisää oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eurajoen kristillinen opisto

Koulutie 4
27100 Eurajoki

 Näytä puhelinnumero
www.eko.fi

Arvioinnit

Kulttuurialojen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.