Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lisäopetus 10-luokka ja Musiikkikymppi

Eurajoen kristillinen opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Eurajoki
Perusopetus
Kymppiluokka ja musiikkikymppi

Lisäopetus 10-luokka ja Musiikkikymppi

Voit valita joko Kymppiluokan tai Musiikkikympin. 

Kymppiluokkien tehtävänä on tarjota koulutusta peruskoulun ja toisen asteen nivelvaiheessa. Koulutus on tarkoitettu heille, jotka haluavat korottaa peruskoulun päättötodistuksen numeroita ja selkiyttää jatko-opiskelusuunnitelmiaan.

Musiikkikympillä voit  yhdistää numeroiden korotuksen harrastukseen tai tai aloittaa musiikin harrastamisen.  Kansanopiston kymppiluokkien muut tavoitteet ovat auttaa opiskelijaa hakemaan elämälleen suuntaa, tukea itsetuntemuksen kehittämisessä, itsenäistymiseen ja vastuunottamiseen kasvamisessa, oma-aloitteisuuden ja aktiivisuuden lisäämisessä sekä aikuisuuteen kasvamisessa. Tämä tapahtuu opiskelijan oppimisvalmiuksia parantamalla, omien oppimistyylien tunnistamisella sekä opiskelijan omaa ponnistelua tukemalla.

Opiskelet kymppiluokalla henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Saat tukea omaan kasvuun ja kehitykseen. Saat lisäaikaa miettiä jatko-opintojasi: ammatilliseen koulutukseen vai lukioon. Saat 6 lisäpistettä yhteishakuun, kun suoritat koko lisäopetuksen oppimäärän (1100 tuntia).

Kymppiluokka

Kymppiluokan opintosuunnitelma sisältää vähintään 1100 tuntia opetusta seuraavista oppiaineista: Äidinkieli ja kirjallisuus, englanti, ruotsi, matematiikka, fysiikka, kemia, historia, yhteiskuntaoppi, biologia, maantieto, uskonto, musiikki, kuvataide, kotitalous (sisältää myös hygieniapassin suorittamisen), liikunta, tieto- ja viestintätekniikka (sisältää @-kortin suorittamisen), opinto-ohjaus, terveystieto ja yhteisöllisyys.

Musiikkikymppi

Musiikkikympillä 1100 tunnin opinto-ohjelma rakennetaan niin, että musiikin osuus on 200 tuntia. Muu opinto-ohjelma suunnitellaan opiskelijakohtaisesti siten, että pääpaino on niissä lukukainessa, joissa on eniten numeronkorotustarvetta.

Musiikki sisältää bändisoittoa, laulua  ja musiikin teoriaa. Lisäksi oppituntien jälkeen on mahdollisuus solistisiin yksityistunteihin esimerkiksi koskettimissa, kitarassa, rummuissa ja laulussa (erikseen korvattavat).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lisäopetus 10-luokka ja Musiikkikymppi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakevilla tulee olla peruskoulun päättötodistus. Koulutukseen haetaan Opintopolussa (opintopolku.fi)

Kustannukset

Opiskelu, asuminen kahden hengen huoneissa sekä ruokailu ovat maksuttomia peruskoulun päättötodistuksen vuonna 2018 ja 2019 saaneille.

Musiikkikympin yksityistunnit: 25 € / 30 min., 37,50 € / 45 min.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lisäopetus 10-luokka ja Musiikkikymppi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eurajoen kristillinen opisto

Eurajoen kristillinen opisto

Tervetuloa Eurajoen kristilliseen opistoon!

Eurajoen kristillisessä opistossa voit valmentautua jatko-opintoihin, valmistua ammattiin, opiskella oppimisen ilosta ja uudistua käyttämällä aikasi mielenkiintoisiin opintoihin. Eurajoella myös asut viihtyisästi ja saat uusia ystäviä. Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja kokemukselliseen opiskeluun. Oppimisen ilo löytyy omakohtaisesta halusta oppia...


Lue lisää oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eurajoen kristillinen opisto

Koulutie 4
27100 Eurajoki

 Näytä puhelinnumero
www.eko.fi

Arvioinnit

Lisäopetus 10-luokka ja Musiikkikymppi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.