Sivuston käyttötapa: Mobiili

AMK Tekniikan valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

AMK Tekniikan valmennuskurssi

Valmennuskurssi - AMK Tekniikka

AMK Tekniikan valmennuskurssi

Kurssin sisältö

Eximia tarjoaa sekä tekniikan että liikenteen koulutusohjelmien valtakunnalliseen hakuun valmentavia kursseja. Järjestämme kursseja Helsingissä ja Tampereella. Kursseilla keskitytään valintakokeessa vaadittujen taitojen tehokkaaseen harjoittelemiseen. Kaikkiin kursseihin kuuluu myös kenraalikoe ja kurssin päättävä kertaus. AMK Tekniikan kurssilla jaettava materiaali sisältää muun muassa valmentautumisohjeet, aineistovalmennusmateriaalin sekä matematiikan ja fysiikan valintakoetyyppisiä tehtäviä malliratkaisuineen.

Aineistovalmennuksesta saat rutiinia aineistotehtävien tekemiseen, kun taas matematiikan ja fysiikan opiskelulla saat varmuutta valintakokeen laskuosioon. Eximian ammattikorkeakoulujen liiketalouden koulutusohjelmaan valmentavalla kurssilla harjoitellaan niitä asioita ja taitoja, joita monipuolisessa valintakokeessa tarvitaan. Aineistovalmennuksesta saat rutiinia aineistopohjaisten tehtävien ratkaisemiseen kun taas suullisen ja kirjallisen itseilmaisun harjoittelulla tähdätään mallisuoritukseen valintakokeen haastattelu- ja kirjoitelmavaiheessa. Matemaattista logiikkaa tarvitset pääsykokeen loogista päättelyä mittaavassa osiossa. Kaikkiin kursseihin kuuluu myös kenraalikoe ja kurssin päättävä kertaus.

Yhteishaku muuttuu keväällä 2016 suurimman osan korkeakouluista ottaessa ensikertalaiskiintiöt käyttöön sekä tekniikan että sosiaali- ja terveysaloilla. Kyseisille aloille järjestetään esivalintakoe verkossa, joka on pituudeltaan 1,5 tuntia. Tarkista ajankohtaiset tiedot hakukohteestasi myös opinto-ohjaalta taikka opintopolusta.

Kiinnostuitko tekniikan valmennuskurssista?

Lisätietoa tekniikan valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi hakea Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta AMK Tekniikan valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia