Sivuston käyttötapa: Mobiili

Biologian valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Aloituspäivämäärä: Kysy lisätietoa
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Biologian valmennuskurssi

Biologian valmennuskurssi

Biologian valmennuskurssi

Biologian ala

Biologia on luonnontiede, joka tutkii eliöitä, niiden osia ja elinympäristöjä. Biologiset tieteet ovat vuorovaikutuksissa toisiinsa nähden eikä niillä ole selviä rajoja. Sovellusaloista tärkeimpiä ovat maatalous- ja metsätiede, riista- ja kalabiologia, ympäristönsuojelu ja lääketiede. Vuosittain noin kymmenesosa kaikista pyrkijöistä onnistuu pääsemään tavoitteeseensa ja saa haluamansa opiskelupaikan. Biologiaa voi opiskella Helsingissä, Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella, Jyväskylässä, Oulussa ja Turussa. Eximian biologian valmennuskurssit tarjoavat opetusta kattavasti koko valintakoealueesta ja vastaustekniikkaluennoilla  harjoitellaan oikeantyyppistä, loogista vastaustekniikkaa. 

Biologian valmennuskurssin sisältö

Valintakokeessa menestyminen edellyttää asioiden perusteellisen hallinnan lisäksi vastausten oikeanlaista jäsentelyä ja perustelua. Kurssilla opitaan soveltamaan ja yhdistelemään tietoa sekä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Kurssin lopuksi järjestetään valintakoetta simuloiva kenraalikoe, josta opiskelijalle annetaan henkilökohtainen palaute. Eximian biologiankursseilla käyneiden sisäänpääsyprosentit ovat olleet loistavia ja joka vuosi reilusti yli puolet kurssin käyneistä ovat saaneet haluamansa opiskelupaikan.

Kiinnostuitko biologian valmennuskurssista?

Lisätietoa biologian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kurssille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Biologian valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia