Sivuston käyttötapa: Mobiili

Diplomi-insinöörin valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Aloituspäivämäärä: Tammikuu, helmikuu & huhtikuu
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Diplomi-insinöörin valmennuskurssi

Diplomi-insinöörin valmennuskurssi

Diplomi-insinöörin valmennuskurssi

Teknillisiä tieteitä opiskelemaan haetaan yhteisvalinnassa. Diplomi-insinöörin opintoihin hakeville on tarjolla starttikursseja fysiikasta ja kemiasta, pitkiä kursseja (startti- ja valmennuskurssi yhdessä) sekä valmennuskursseja.  Eximian diplomi-insinööri -kursseilla opetetaan lukion matematiikan ja fysiikan tai kemian laaja oppimäärä. Oppitunnit koostuvat teoriaopetuksesta ja intensiivisistä laskuharjoituksista. Kurssilla käydään läpi vanhoja valintakokeita ja lasketaan runsaasti erityyppisiä valintakoetehtäviä. Kurssimateriaali sisältää muun muassa valmentautumisohjeet ja valmentavia tehtäviä malliratkaisuineen.

Kurssiin kuuluu kenraalikoe, jossa opiskelijan taidot testataan ennen valintakoetta. Kenraalikoe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kenraalikokeen aikana valintakokeen paine ja ajanhallinnan käyttö tulevat opiskelijalle tutuksi. Asioiden kertaus mahdollistaa hyvän henkisen latauksen ja tarjoaa viimeiset vinkit valintakokeeseen. Kertauksessa käydään läpi kenraalikokeen kysymykset ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat. Hakukohteesta riippuen pyrkijä suorittaa matematiikan, fysiikan, kemian tai yhteiskuntatieteiden valintakokeen. Matematiikan koe on miltei pakollinen kaikkiin koulutuksiin haettaessa. 

Kiinnostuitko diplomi-insinöörin valmennuskurssista?

Lisätietoa diplomi-insinöörin valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Diplomi-insinöörin valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia