Sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Englannin valmennuskurssi

Englannin valmennuskurssi

Englannin kielen valmennuskurssi

Kurssin sisältö

Englannin kieltä voi opiskella Suomen kaikissa suurimmissa yliopistoissa, esimerkiksi Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Jyväskylän yliopistoissa. Eximian englantilaisen filologian valmennuskurssit ovat vahvasti valintakoelähtöisiä ja kursseilla käydään kattavasti läpi valintakoevaatimuksena oleva kirjallisuus, kerrataan kielioppia ja hiotaan kielen hallinta valintakokeessa vaadittavalle tasolle. Eximian englannin valmennuskurssit valmentavat hakijoita Helsingin yliopiston valintakokeeseen. Valmennuskurssiin liittyvät kotitehtävät ja kokeet on suunniteltu valintakokeeseen valmentautumista ajatellen. 

Eri yliopistojen valintakoevaatimuksissa on eroja, mutta yleisesti ottaen englannin kielen, kirjallisuuden ja kääntämisen opiskelijavalinnoissa painotetaan englannin kielen hyvää hallintaa sekä kykyä omaksua ja käsitellä englannin opintoihin liittyvää aineistoa. Englannin kursseihin kuuluu valintakoetta simuloiva kenraalikoe, jossa opiskelijat pääsevät testaamaan osaamistaan ja harjoittelemaan valintakoetilanteessa toimimista. Kurssin päättää intensiivinen kertaus, jossa käydään läpi kenraalikoe ja kerrataan keskeisimmät valintakoealueen asiat. 

Kiinnostuitko englannin valmennuskurssista?

Lisätietoa englannin valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi ilmoittuautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Englannin valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

Eximia


Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia