Sivuston käyttötapa: Mobiili

Farmasian valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Vaihtelee
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Tampere
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Farmasian valmennuskurssi

Farmasian valmennuskurssi

Farmasian valmennuskurssi

Kurssin sisältö

Eximian farmasian valmennuskurssille voivat osallistua kaikki Helsingin yliopistoon ja Itä-Suomen yliopistoon farmaseutin tai proviisorin koulutuksiin pyrkivät hakijat. Kurssi on tarkoitettu farmaseutin ja proviisorin koulutuksiin pykiville hakijoille. Farmasian valintakoe on vaativa erityisesti ensimmäistä kertaa koulutukseen hakevalle. Eximian valmennuskurssilla opiskelija oppii erottamaan valintakokeen kannalta merkitykselliset asiat ja saa selkeän kuvan kokeessa vaadittavista tiedoista ja taidoista. Kurssilla käydään kattavasti läpi valintakoekirjallisuus ja tehdään paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä. 

Kurssiin kuuluu kenraalikoe, jossa opiskelijan taidot testataan ennen valintakoetta. Kenraalikoe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kenraalikokeen aikana valintakokeen paine ja ajanhallinnan käyttö tulevat opiskelijalle tutuksi. Asioiden kertaus mahdollistaa hyvän henkisen latauksen ja tarjoaa viimeiset vinkit valintakokeeseen. Kertauksessa käydään läpi kenraalikokeen kysymykset ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat. Farmaseutti- ja proviisorihakijat osallistuvat samaan valintakokeeseen. 

Kiinnostuitko farmasian valmennuskurssista?

Lisätietoa farmasian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi hakea Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia