Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteiden ja opettajakoulutuksen valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Aloituspäivämäärä: Huhtikuu
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti - Näytä kaikki expander
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Kasvatustieteiden ja opettajakoulutuksen valmennuskurssi

Kasvatustieteen valmennuskurssi

VAKAVA-valmennuskurssi

VAKAVA on valtakunnallinen kasvatusalan valintayhteistyöverkosto, jossa on mukana useita yliopistoja ja koulutusohjelmia. VAKAVA -koulutuksissa on yhteinen kirjallinen valintakoe, joka on sama kaikissa koulutuksissa. Eximian kasvatustieteiden valmennuskurssit valmentavat monipuolisesti sekä kirjalliseen VAKAVA -kokeeseen että useisiin koulutuksiin kuuluviin soveltuvuuskokeisiin.

Kasvatustieteellisten alojen opiskelu avaa ovia moniin mielenkiintoisiin ammatteihin ja työtehtäviin. Kasvatustieteiden koulutuksesta valmistuvat voivat sijoittua esimerkiksi koulutuksen suunnitteluun ja hallinnon tehtäviin, henkilöstön ja organisaatioiden kehittämis- ja koulutustehtäviin sekä henkilöstöhallintoon. Luokanopettajan ja lastentarhanopettajan koulutukset antavat opetuksen ja varhaiskasvatukseen liittyvien tehtävien lisäksi valmiuksia myös muihin kasvatusalan asiantuntijuutta vaativiin tehtäviin.

Kasvatustieteen pääsykokeet

VAKAVA -kokeen valintakoevaatimuksena on artikkelikokoelma. Kirjallisen valintakokeen lisäksi osaan koulutuksista on soveltuvuuskoe, johon hakijat kutsutaan VAKAVA -kokeen pistemäärän ja hakutoiveen perusteella. Soveltuvuuskokeissa on yliopistokohtaisia eroja ja ne järjestetään muista yliopistoista riippumatta. Hakija voi saada kutsun useamman yliopiston soveltuvuuskokeeseen, poikkeuksena varhaiskasvatuskoulutukset.

Valmennuskurssin sisältö

Kursseilla kiinnitetään valintakoeaineiston käsittelyn lisäksi huomiota myös oikeanlaiseen opiskelu- ja vastaustekniikan harjoitteluun. Lisäksi saat hyvän kokonaiskuvan valintakoealueesta ja valintakoetyyppisillä tehtävillä harjoittelu auttaa asioiden sisäistämisessä. Valmennuskurssilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus. VAKAVA-kurssiin kuuluu myös valintakoetta simuloiva loppukoe, josta saat palautetta kurssin päättävässä kertauksessa. Soveltuvuuskoevalmennuksissa huomioidaan eri hakukohteiden soveltuvuuskokeiden erityispiirteet ja harjoitellaan esimerkiksi haastattelu- ja ryhmätilanteissa toimimista.

Kiinnostuitko kasvatustieteiden valmennuskurssista?

Lisätietoa kasvatustieteiden valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi hakea Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteiden ja opettajakoulutuksen valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia