Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Aloituspäivämäärä: Helmikuu, maaliskuu, huhtikuu & toukokuu
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Espoo, Helsinki, Lahti, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatieteiden valmennuskurssi


Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kurssin sisältö

Valintakokeessa menestyminen on monen asian summa eikä tuloksia saavuteta ilman suunnitelmallista ja pitkäjänteistä valmentautumista. Kauppatieteilijät tunnetaan korkeatasoisesta ja monipuolisesta koulutuksestaan sekä hyvistä kansainvälisistä valmiuksistaan. Kauppatieteiden opinnot ovatkin monen nuoren haaveena, mutta kova kilpailu ja paljon uutta asiaa sisältävät valintakoekirjat laittavat pyrkijän motivaation ja opiskelutekniikan koetukselle. Eximia tarjoaa monipuolisen kurssivalikoiman kauppatieteiden yhteisvalinnan valintakoetta varten.

Eximia järjestää kursseja kuudessa eri kaupungissa. Kursseilla keskitytään valintakokeessa vaadittujen taitojen tehokkaaseen harjoittelemiseen. Kursseihin kuuluu myös kaksi alakohtaista harjoituskoetta, kaksi täyspitkää harjoituskoetta ja kenraalikoe, jonka avulla opiskelija voi testata taitojensa kehittymistä. 

Oma tutor kannustaa oppimaan

Opetuksen lisäksi kaikilla Eximian kauppatieteiden valmennuskursseilla on hiljattain oman valintakokeensa selvittänyt tutor, joka kannustaa ja tsemppaa sinua kokeeseen valmistautumisessasi. Tutorilta opiskelijat saavat arvokasta tietoa lukusuunnitelman teosta ja valintakoejännityksen helpottamisesta. Tutorit valvovat kurssin koetilaisuudet.

Kiinnostuitko kauppatieteiden valmennuskurssista?

Lisätietoa kauppatieteiden valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia

Arvostelut

          (4)
Minea   |   16.3.2012
Todella hyvä kurssi! Monipuolinen ja opettajat olivat todella ammattitaitoisia, kannustavia ja energisiä! Välitenteistä oli paljon apua! Kaikin puolin hyvä kurssi, suosittelen! :)