Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Aloituspäivämäärä: Tammikuu, maaliskuu & syyskuu
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti - Näytä kaikki expander
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Lääketieteen valmennuskurssi

lääketieteen valmennuskurssi

Lääketieteen valmennuskurssi

Kurssin sisältö

Eximian lääketieteen valmennuskursseilla opetus on erittäin valintakoelähtöistä. Eximian Lääketiede-kurssilaisten sisäänpääsyprosentit ovat olleet hyviä, huomattavasti yleisiä sisäänpääsyprosentteja korkeampia. Kurssien lähtökohtana valintakoekirjallisuuden erinomainen hallinta ja valintakoetyyppisten tehtävien runsas harjoittelu. Hyvän laskurutiinin ja vastaustekniikan avulla opiskelijat saavuttavat valintakokeessa tarvittavan ajanhallinta- ja paineensietokyvyn.

Kaikkiin Lääketiede-kursseihin kuuluvat myös valintakoetta simuloivat välikoe ja kenraalikoe sekä kunkin aineen kertauspäivät. Tarjolla on myös kaksipäiväinen valintakoeklinikka, jossa käydään läpi kaksi täysimittaista valintakoetta simuloivaa koetta kunkin aineen opettajien johdolla.

Lääketieteellisen valintakokeet

Opiskelupaikka lääketieteellisessä tiedekunnassa on tuhansien nuorten haave joka kevät. Keskimäärin joka viides onnistuu saamaan opiskelupaikan. Lääketieteen alan valintakoe on yksi vaativimmista ja kilpailu opiskelupaikoista on kovaa. Sisäänpääsy vaatii kovaa opiskelumotivaatiota ja sitkeyttä tehdä töitä haaveilemansa opiskelupaikan eteen. Kokeessa onnistuminen edellyttää lukion laajan biologian, fysiikan ja kemian tietojen ja taitojen erinomaista hallintaa sekä erittäin hyvää laskurutiinia Valintakokeessa menestyminen vaatii eri osa-alueiden yhdistämis- ja sovelluskykyä, paineensietokykyä, erinomaista nippelitiedon hallintaa ja graafisen tiedon käsittelytaitoa. Onnistunut valintakoesuoritus edellyttää myös hyvää ajankäytön hallintaa.

Kiinnostuitko lääketieteen valmennuskurssista?

Lisätietoa lääketieteen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia