Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logopedian valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Logopedian valmennuskurssi

Eximia

Logopedian valmennuskurssi

Logopedian valmennuskurssi on tarkoitettu kaikille logopedian opinnoista kiinnostuneille ja yliopistoon pyrkiville. Eximian valmennuskurssilla perehdytään pääsykoeaineistoon ja käsitellään perusteellisesti anatomiaa, fysiologiaa ja puhetieteiden perusteita. Asiantuntevat opettajat tukevat oppimistasi koko valmennuskurssin ajan ja varmistavat, että kaikki pääsykoemateriaali teorioineen ja käsitteineen on mielessäsi kirkkaana ennen pääsykokeita.

Valmennuskurssin sisältö

Eximian valmennuskurssilla opit erottamaan valintakokeen kannalta merkitykselliset asiat ja saat selkeän kuvan pääsykokeessa vaadittavista tiedoista ja taidoista. Teorian lisäksi kurssilla tehdään paljon erilaisia harjoitustehtäviä, kaksi tasotestiä ja lopuksi kenraalipääsykoe, jossa pääset testaamaan taitojasi ajankäyttöäsi ja taitojasi pääsykoetilanteessa.

Tukea opiskeluun saat opettajien lisäksi Eximian verkko-oppimisympäristöstä, josta löytyy valmentautumisohjeita ja ennakkotehtäviä jo ennen kurssin alkua. Kurssin kruunaavat intensiiviset kertauspäivät, joiden aikana saat nähdä kenraalipääsykoetuloksesi ja saat viimeiset vinkit pääsykokeeseen.

Kiinnostuitko valmennuskurssista?

Lisätietoa logopedian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi hakea Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Logopedian valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

Eximia


Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia